Diyarbakır’da sözlü taciz eden kişiyi bacağından vurdu

Diyarbakır’da sözlü taciz eden kişiyi bacağından vurdu

Diyarbakır’da kendisi ve gelinini sözlü tacize maruz bırakan kişiyi, L.K tabancayla vurarak yaraladı.

Diyarbakır’da L.K ve gelini N.G. sokakta yürürken R.D. isimli şahsın sözlü tacizi üzerine L.K., R.D.’ yi tabancayla bacağından vurarak yaraladı.

Akşam saatlerinde Bağlar ilçesi Mevlana Halit Mahallesi'nde meydana gelen olayda, N.G., gelini L.K. ile sokakta yürürken iddiaya göre yanlarına gelen R.D. tarafından sözlü tacize uğradı. Bu olayın üzerine evine giden N.G., yanına aldığı tabanca ile dolaşırken, taciz şüphelisiyle karşı karşıya geldi. Çantasından silahı çıkaran N.G.'nin açtığı ateş R.D.’nin omzuna ve bacağına isabet ederek kurşunla yaraladı. Vurulan taciz şüphelisi olay yerinden uzaklaşmaya çalışırken, o anlar ise cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi yönlendirildi. Yaralı R.D., ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye götürüldü. Yaralının durumunun iyi olduğu kaydedildi. N.G. ise tabancayla birlikte gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. N.G.'nin polise verdiği ilk ifadesinde vurduğu kişinin kendisi ile gelinini sözlü olarak taciz ettiğini söylediği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.