Donan süs havuzunda tehlikeli oyun

Donan süs havuzunda tehlikeli oyun

Sıhhiye’de bulunan Abdi İpekçi Parkı’nda donan havuzlarda oynayan çocuklar büyük bir tehlike atlattı. Buz tutan havuzun üzerinde oynayan çocuklar çevredeki insanların tepkisi sonucu bölgeden uzaklaştı.

Eylemlerin ve protestoların merkezi olan Abdi İpekçi Parkı’nda donan havuzlar çocuklar tarafından eğlence aracı olarak kullanılmaya başladı. parkta buz tutan havuzlar üzerinde oynayan çocuklara birçok insan tepki gösterdi. Uyarıların ardından bölgeden uzaklaşan çocuklar büyük bir tehlike atlattı. 

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ
Hava ısınının eksi derecelerin altına düşmesiyle birlikte Ankara’da parklarda bulunan birçok havuzda donma gerçekleşti. Buz tutan havuzlar büyük bir tehlikeyi de beraberinde getirdi, Sıhhiye’deki Abdi İpekçi Parkı’nda donan havuzların üzerinde oynayan çocuklar çevredeki insanların tepkisiyle karşılaştı. Neyse ki bir kaza yaşanmadı ve havuz üzerinde oynayan çocuklar uyarıları dikkate alarak bölgeden uzaklaştı. Havuzların çok derin olmaması çocukları cesaretlendirse de havuza düşmeleri durumunda soğuk havada yaşayacakları sıkıntı insanları endişelendirdi. 

2 ÇOCUK BOĞULARAK ÖLMÜŞTÜ
Daha öncede Eskişehir’de buz tutan Porsuk Çayı'nın üzerinde tek bisiklete binerek dolaşmaya 2 çocuk buzun kırılması sonucu boğularak can vermişti. 13 yaşındaki iki çocuğun donan Porsuk Çayı’nı tek bisikletle karşıdan karşıya geçmeye çalıştığı ve buzların kırılması sonucu boğulduğu bilgisi verilmişti. Boğularak ölen Ali Cantürk ve Batuhan Gürdoğan'ın aileleri ve sınıf arkadaşları büyük üzüntü duymuştu.  

UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.