e-Okul kapandı mı? e-Okul son hafta devamsızlık girilir mi?

e-Okul kapandı mı? e-Okul son hafta devamsızlık girilir mi?

19 milyonu aşkın öğrenci okullardaki son haftaya girdi. Karne heyecanı yaşayan öğrenciler, e-Okul kapandı mı? e-Okul son hafta devamsızlık girilir mi? sorularının yanıtını arıyor. Peki, e-Okul kapandı mı? e-Okul son hafta devamsızlık girilir mi?

Yaklaşık 19 milyon öğrenci, 2023-2024 takvimine göre 19 Ocak'ta yarıyıl tatiline çıkacak. Peki, e-Okul kapandı mı? e-Okul son hafta devamsızlık girilir mi? İşte, öğrencilerin merak ettiği e-Okul kapandı mı? e-Okul son hafta devamsızlık girilir mi? sorularının yanıtı.

E-OKUL KAPANDI MI? E-OKUL SON HAFTA DEVAMSIZLIK GİRİLİR Mİ?

E-okul Veli Bilgilendirme Sistemi daha önceki yıllarda not girişinin tamamlanması sebebiyle kapatılıyordu. Ancak artık yeni sistemde e-Okul kapanmıyor. Bu sebeple öğrenciler karne dağıtım günü olan 19 Ocak tarihine kadar e-Okul sistemine giriş yapabilecek.

Birinci dönem 15-19 Ocak tarihleri arasında yapılacak son haftanın ardından sona erecek. Okula gidip gitmeme konusunda kararsızlık yaşayan öğrenciler ise son hafta yoklama alınıp alınmadığını merak ediyor.

Okulun son haftasında yoklama alma durumu öğretmenler ve okul yönetimlerine göre değişkenlik gösterebiliyor. Bu durumda öğrenciler konuyla ilgili en net bilgiyi okul müdürlüklerinden veya ilgili öğretmenlerinden alabilirler.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.