Edanur'un ölümünde yeni gelişme! 1 kişi tutuklandı

Edanur'un ölümünde yeni gelişme! 1 kişi tutuklandı

İstanbul'da kazı çalışması sonrasında oluşan su birikintisine düşen 5 yaşındaki Edanur Gezer hayatını kaybetmişti. Belediye tarafından açılan çukura düşerek ölümüyle ilgili 4 İBB çalışanı hakkında gözaltı kararı verildi. 1 kişi ise tutuklandığı öğrenildi.

Menekşe Sahil Parkı içinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerince açıldığı tespit edilen ve içi su dolu olan çukura düşerek hayatını kaybeden Edanur Gezer'in ölümüyle ilgili soruşturma devam ediyor. 4 İBB çalışanı gözaltına alınırken, 1 kişinin ise tutuklandığı öğrenildi.

4 İBB ÇALIŞANINA GÖZALTI KARARI VERİLDİ

Açıklanan bilirkişi raporu doğrultusunda, 2'si kepçe operatörü, 1'i işçi, 1'i mühendis olmak üzere 4 İBB çalışanı hakkında gözaltı kararı verildi. Gözaltı kararı verilen 4 kişiden Ağaç A.Ş mühendisi Furkan K. , kepçe operatörü Sezai A. ve tesisat ustası Fayık C.'nin yakalandığı belirtilirken diğer şüpheli ise aranıyor.

1 KİŞİ TUTUKLANDI

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde 1 makine teknikeri tutuklanırken, 1 kepçe operatörü ile 1 tesisat işçisi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.