'Efsane Başkan' Olağanüstü Genel Kurul'a katılacak mı?

'Efsane Başkan' Olağanüstü Genel Kurul'a katılacak mı?

Fenerbahçe camiası, 2 Nisan'da gerçekleşecek olan Olağanüstü Genel Kurul'a odaklanmış durumda. Ancak eski başkan Aziz Yıldırım'ın bu önemli genel kurula katılıp katılmayacağı merak konusu haline gelmişken, bu merak giderildi. İşte, ayrıntılar...

Trabzonspor-Fenerbahçe arasında oynanan olaylı maçın ardından, Sarı lacivertli kulübün başkanı Ali Koç, takımı ligden çekme gündemiyle 2 Nisan'da Olağanüstü Genel Kurulu düzenleme kararı almıştı.

trabzonspor-fenerbahce.jpg

Kurula günler kala, Fenerbahçe'nin efsane başkanı Aziz Yıldırım'ın genel kurula katılım katılmayacağı ise merak konusu olmuştu.

trabzonspor-fenerbahce-olayli-mac.jpg

BU MERAK GİDERİLDİ

Fanatik'in yakın çevresinden aldığı bilgilere dayanarak yayınladığı habere göre; Aziz Yıldırım, 2 Nisan'daki Olağanüstü Genel Kurul'a katılmayacak. Ancak Yıldırım'ın kongre öncesinde yazılı bir açıklama yaparak görüşlerini kamuoyuyla paylaşabileceği belirtiliyor.

aziz-yildirim

Öte yandan, Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'nin Yüksek Divan Kurulu başkanlığı seçiminde eski iş arkadaşı Şekip Mosturoğlu'nu aday göstereceği ve destekleyeceği de iddia ediliyor. Mevcut başkan Uğur Dündar'ın da tekrar aday olması bekleniyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.