El Clasico için geri sayım başladı: Arda Güler oynayacak mı?

El Clasico için geri sayım başladı: Arda Güler oynayacak mı?

Dünyanın en büyük derbilerinden biri olan Real Madrid - Barcelona maçı için geri sayım başladı. Milli yıldızımız Arda Güler'in maçta forma giyip giymeyeceği merak konusu oldu. İşte detaylar...

Dünya futbolunda gözler, sezon başında Arda Güler'in transferinde karşı karşıya gelen Real Madrid ve Barcelona arasında oynanacak maça çevrildi. Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City'i eleyen Real Madrid, PSG'ye kaybederek Devler Ligi'nden elenen Barcelona ile karşılaşacak.

İspanya'da El Clasico için geri sayım başlarken Real Madrid'de Arda Güler, ikinci kez bir El Clasico maçında takımının kadrosunda yer alacak.

ARDA GÜLER OYNAYACAK MI?

Barcelona ile deplasmanda sezonun ilk yarısında oynadıkları maçta sakatlığından dolayı forma giyemeyen Arda, 14 Ocak'ta 4-1 kazandıkları Süper Kupa finalinde ise yedek beklemişti. Son 4 resmi maçta da forma şansı bulamayan Arda'nın El Clasico'da da yedek kulübesinde oturması bekleniyor.

Bu sezon ligde sadece 5 maçta forma giyen ve toplamda 31 dakika sahada kalan Arda Güler, bir kez ağları havalandırdı.

EL CLASİCO NE ZAMAN?

Real Madrid, Barcelona’ya rakip olduğu son üç karşılaşmayı kazanırken El Clasico’larda toplamda 600 gol atıldı.

Santiago Barnabeu’da oynanacak Real Madrid - Barcelona maçı 21 Nisan Pazar günü saat 22.00’da başlayacak. Mücadele S Sport ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.