Emekli polis memuru, çocuklara moral oluyor

Emekli polis memuru, çocuklara moral oluyor

Antalya’da emekli polis memuru Veysel Eftekin, atölyesinde yaptığı uçurtmalar ile depremzede çocukların yüzünü güldürüyor.

1999 depreminde kendi yakınlarını kaybeden Eftekin, depremzede çocukları sevindirmek için uçurtmalar yapıyor. Antalya’nın Serik ilçesinde yaşayan Eftekin konteynerlerde ve çadır kentlerde yaşayan çocukların bir nebzede olsa yüzünü güldürmek için uçurtma yapmaya başladı. Antalyalı öğrencilerin uçurtmaların üzerine notlar yazdığını dile getiren Ertekin, 23 Nisan’da Hatay’a giderek yaptığı uçurtmaları hediye edecek.

ucurtma2.jpg

BEN DE YAKINLARIMI KAYBETTİM

Kendisinin de 1999 depreminde ailesinden 4 kişiyi kaybettiğini söyleyen Eftekin deprem bölgesindeki çocuklar için "Atölyemde bu yavrularımızı sevindirme adına uçurtma yapmaya karar verdim. Bu yıl 23 Nisan aynı zamanda Ramazan Bayramı'nın 3. gününe denk geliyor. Bayramda çocukları sevindirmek için şu ana kadar 150 uçurtma yaptım, bunu 200-250'ye tamamlayıp bitirmek istiyorum." dedi. Ayrıca Antalya’ya göç etmek zorunda kalan depremzede çocuklara da yaptığı uçurtmalardan hediye ettiğini ve çocukların çok mutlu olduklarını ifade etti.

AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.