Pursaklar Belediyesi’nden engelli bireylere şarj istasyonu

Pursaklar Belediyesi’nden engelli bireylere şarj istasyonu

Pursaklar Belediyesi, engelli bireyler için çalışmalar yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda ilçeye 3 yeni engelli aracı şarj istasyonu konuldu.

Pursaklar Belediyesi resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Farklı noktalara koyduğumuz engelli aracı şarj istasyonlarımız, bir nebzede olsa kolaylık sağlıyor” denildi. Pursaklar Belediyesi tarafından açılan engelli aracı şarj istasyonları Muhsin Yazıcıoğlu Meydanı, Hicret Meydanı ve Selçuklu Meydanı’nda bulunuyor.

ENGELLİ ARACI ŞARJ İSTASYONLARI NEDİR?

Engelli Şarj İstasyonları, akülü engelli araçlarının ikamet adresleri dışında da şarj edilebilmesini sağlamaktadır. Bu kapsamda da akülü engelli araçları ve bu araçları kullanan engelli bireylere özgürlük alanı oluşturmaktadır. Endüstriyel şartlara dayanıklı gelişmiş bilgisayarları bünyesinde barındıran, gerek iç gerek dış mekanda sorunsuz çalışabilen, hızlı ve sorunsuz şarj imkanı sağlayan güç ünitelerine sahiptir. Üzerinde bulunan led’li aydınlatma ve işaretlemelerle fark edilebilen, düşük güç tüketimi ile çevre dostu, hoparlörleriyle kullanıcıyı yönlendiren ve monitörüyle de gerekli talimatların yapılabildiği özelliklere sahiptir. Engelli aracı şarj istasyonları, sadece engelli bireyleri değil aynı zamanda toplumu da bilinçlendirebilen son teknoloji kullanılmış ürünlerdir.

engelli-araci-sarj-istasyonlari-nedir-2.jpg

ENGELLİ ARAÇ ŞARJ İSTASYONU ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Engelli Araç Şarj İstasyonları, 550*400*2000 mm ölçülerinde üretilmektedir, UV ışınlarına dayalı, -20 derece ile 60 derece arası sıcaklığa dayalı, aşınma çizilme ve darbelere karşı dayanıklı yapıdadır. Şarjın dolması için bataryanın büyüklüğü ya da şarj noktasının ne kadar hızlı olduğu süreyi etkilese de yarım saat sürebilmektedir.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.