Enver Demirel kimdir? Kaç yaşındadır?

Enver Demirel kimdir? Kaç yaşındadır?

Ankara Etimesgut belediye başkanı Enver Demirel kimdir? Yaptığı projelerde dikkat çeken Enver Demirel nerelidir ve kaç yaşındadır? İşte biyografisi...

ENVER DEMİREL KİMDİR?

Enver Demirel Ankara’da 1961 yılında dünyaya gelmiştir. Etimesgut’ta 1968 yılından itibaren ikamet etmektedir. Demirel evli ve üç çocuk babasıdır.

1995-1999 yılları arasında Milliyetçi Hareket Partisi Etimesgut İlçe Başkanlığı yaparak siyasi kimliğini oluşturmuştur. Asıl mesleği Serbest Muhasebe olan Enver Demirel, 18 Nisan 1999 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçiminde partisinin ve Etimesgut halkının oyları ile Belediye Başkanı olmuştur.

Görev süresi içerisinde başarılı hizmetlere imza atmış halkın takdirini kazanmıştır. Bunun üzerine 28 Mart 2004 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçiminde yeniden Belediye Başkan adayı olmuş ve partisini başarıyla temsil etmiştir. Ancak o dönemde yeniden şekillenen siyasetin etkisi ile oylarını arttırmasına rağmen seçilememiştir.

enver-demirel-kac-yasinda.jpg

2004 yılından itibaren Parti Genel Merkezi ve Ankara İl Başkanlığı bünyesinde Mahalli İdarelerin dünü, bugünü ve gelişimleri ile ilgili birçok çalışmalarda bulunmuştur. 2006 Temmuz ayında yapılan ilçe kongresinde tekrar İlçe Başkanlığı görevini üslenen Enver Demirel, Parti Teşkilat Tabanının ve Genel Başkanı Devlet Bahçeli Beyin desteği ile 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçiminde Milliyetçi Hareket Partisi‘nden Etimesgut Belediye Başkan Adayı olmuştur. Bu seçimde halkın %35 oyunu alarak Etimesgut Belediye Başkanı seçilmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.