Enver Demirel'den Erdal Beşikçioğlu'na yanıt

Enver Demirel'den Erdal Beşikçioğlu'na yanıt

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, belediyeyi borçsuz bir şekilde teslim aldığını açıklayarak, "Şanslı belediyelerden biriyiz" dedi. Konuya ilişkin eski belediye başkanı Enver Demirel'den Beşikçioğlu'na yanıt gecikmedi.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nin ardından birçok belediyenin borçları gündeme geldi. Konuya ilişkin tartışmalar sürerken, Etimesgut'ta Enver Demirel'e karşı kazanan Erdal Beşikçioğlu'ndan açıklama geldi.

Geçtiğimiz gün CHP Genel Merkezi'nde başlayan "İktidar Yolunda CHP Belediyeciliği Çalıştay"ına katılan Erdal Beşikçioğlu, burada gazetecilerin konuya ilişkin sorularına yanıt verdi. Beşikçioğlu, Etimesgut Belediyesi'nin borcu olmadığı kaydetti ve "Söylenecek bir şey yok. Enver Bey bize belediyeyi borçsuz bir şekilde teslim etti. Biz de kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu manada şanslı belediyelerden biriyiz" ifadelerini kullandı.

ENVER DEMİREL'DEN YANIT

Eski Etimesgut Belediye Başkanı MHP'li Enver Demirel ise sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla Beşikçioğlu'na açıklamasından dolayı teşekkür etti.

Demirel'in paylaşımında şunlar yer aldı:

"Milliyetçi Hareket Partisi'nin üretken belediyecilik anlayışıyla; uyguladığımız mali disiplinle kendi kaynaklarımızla, borçsuz, faiz ödemeden; hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artran onlarca hizmet ürettik. Etimesgut Belediyesi gerçekleştirdiği onlarca tesise, hizmete rağmen borcu olmayan ve hizmet üretebilecek kaynağı olan Türkiye'nin ender belediyelerinden biridir.

Etimesgut Belediye Başkanı Sayın Erdal Besikçioğlu'na 'borçsuz belediye devraldıkları' yönündeki dürüst açıklamaları için teşekkür ediyor, başarılar diliyorum."

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.