Enzo Montella'nın yerine Okan Buruk! Hamit Altıntop'tan beklenmeyen teklif

Enzo Montella'nın yerine Okan Buruk! Hamit Altıntop'tan beklenmeyen teklif

TFF’nin Euro 2024'te yaşanacak olumsuz bir durumda A Milli Takımın başına Galatasaray ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Okan Buruk’u getirmeyi planladığı iddia edildi.

Okan Buruk'un sözleşmesi sezon sonunda bitiyor... Şampiyon hoca bunu basın toplantısında bile Galatasaray yönetimine açık açık iletti. Ancak yönetimden ne ses var, ne soluk.

Sözleşmesi biten bitmeyen her oyuncuyla sözleşme yapılacağı hem Başkan Dursun Özbek, hem CEO Erden Timur tarafından açıklandı. Ancak ikisi de Buruk'la ilgili tek laf etmedi.

TFF’NİN BURUK İLE İLGİLİ PLANI VAR

Buruk'u yurt dışına götürmek için iki menajer gece gündüz çalışıyor. Birisi futbolculuk döneminde de menajerliğini yapan Ahmet Bulut diğeri ise Burak Yılmaz ve Michy Batshuayi'nin menajeri Meissa N'Diaye.
Bulut, İtalya'ya N'Diaye ise Farioli'yi olduğu gibi Buruk'u da Fransa'ya götürmek istiyor.

TFF'nin de Buruk'la ilgili bir planı var... İddiaya göre Euro 2024'te yaşanacak olumsuz bir duruma karşı Okan Buruk'un milli takımın başına getirilmesi konuşuluyor. Hatta bu konuda Hamit Altıntop, Buruk'la bir ön görüşme yaptı.

Buruk ise "Galatasaray olmazsa milli takımda çalışmaktan gurur duyacağını" söyledi. Ancak ne Özbek ne de Timur'dan teklif gelmedikçe Buruk'la ilgilenenlerin sayısı artıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.