Ercan Kama kimdir? Ercan Kama nereli, kaç yaşında?

Ercan Kama kimdir? Ercan Kama nereli, kaç yaşında?

Ercan Kama son zamanlarda en merak edilen isimler arasında yer alıyor. İnsanlar Ercan Kama kimdir? Ercan Kama nereli, kaç yaşında? Sorularının yanıtlarını arayarak meraklarını gidermeye çalışıyor.

Ülke gündemi içerisinde konuşulan isimler arasında Ercan Kama son zamanlarda ilk sıralarda yer alıyor. Ercan Kama, gündemle beraber ismi çok konuşulmaya başlayan Ercan Kama hakkında bilgiler araştırılıyor. Peki, Ercan Kama kimdir? Ercan Kama nereli, kaç yaşında? İşte detaylar:

ERCAN KAMA KİMDİR?

Operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden 6'sının eski polis olduğu, 2 kişinin ise özel sektörde çalıştığı öğrenildi. Grubun liderliğini ise eski emniyet amiri Hamza Tuhan Ayberk'in yaptığı saptandı.

Gözaltına alınanlardan Özkan Şahin, Ömer Burak Gezer, İsmail Kaya ve Ercan Kama'nın eski polis olduğu, Mehmet Yetimova'nın İstanbul Vergi Dairesi'nde çalıştığı, Funda Kadayıfçıoğlu'nun ise özel güvenlik olarak görev yaptığı öğrenildi.

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda FETÖ/PDY mensubu olduğu gerekçesiyle polislikten ihraç edilen İsmail Kaya'nın evinde 4.5 kilo kokain ile hassas terazi ele geçirildi. Şüphelilerden yine eski polis Hakan Kabaca'nın yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Ercan Kama’nın kaç yaşında ve nereli olduğuna dair internette bir bilgi bulunmamaktadır.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.