Erdal Beşikçioğlu: Enver Bey Belediyeyi borçsuz devretti

Erdal Beşikçioğlu: Enver Bey Belediyeyi borçsuz devretti

MHP’li Enver Demirel’in 4 dönem yönettiği Etimesgut’ta onca dev hizmete rağmen ardında tek kuruş borç bırakmadığı, Belediyeyi CHP’li yeni Başkan Erdal Beşikçioğlu’na borçsuz devrettiği açıklandı.

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, seçimlerdeki rakibi ve önceki dönem belediye başkanı Enver Demirel'in belediyeyi borçsuz bir şekilde teslim ettiğini açıkladı.

BEŞİKÇİOĞLU: “ŞANSLI BELEDİYELERDENİZ”

Etimesgut’un yeni belediye başkanı Beşikçioğlu konuyla ilgili soru üzerine “Söylenecek bir şey yok. Enver bize borçsuz bir şekilde teslim etti belediyeyi. Biz de kaldığımız yerden devam ediyoruz. Şanslı belediyelerden biriyiz bu manada” ifadelerini kullandı.

DEMİREL: “HİZMETE RAĞMEN…”

Enver Demirel de, Beşikçioğlu’nun bu açıklamasını paylaşarak “MHP’nin üretken belediyecilik anlayışıyla; uyguladığımız mali disiplinle kendi kaynaklarımızla, borçsuz, faiz ödemeden; hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artıran onlarca hizmet ürettik. Etimesgut Belediyesi gerçekleştirdiği onlarca tesise, hizmete rağmen” dedi.

TAKDİR TOPLADI

Gölbaşı Belediyesi'nin yüksek borçları ile gündeme gelmesinin ardından Enver Demirel’in belediye kaynaklarını hesaplı kullanıp, yüksek faizli kredilere bulaşmamış olması takdir topladı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.