Erzurum’da bir genç çaldığı telefonlarla motosiklet aldı

Erzurum’da bir genç çaldığı telefonlarla motosiklet aldı

Erzurum’da 18 yaşındaki genç Ömer Yıldırım, bir iş yerinden 11 tane cep telefonu çaldı. 270 bin TL değerinde hırsızlık yapan genç, çaldığı telefonların 4’ü ile motosiklet takas etti. 180 saatlik kamera kayıtlarını izleyen ekipler genci yakaladı.

Erzurum Yukite’de bir iş yeri yılbaşı gecesi soyuldu. Güvenlik kameralarına yansıyan olayda 18 yaşındaki Ömer Yıldırım’ın 11 tane cep telefonu çaldığı tespit edildi. Yıldırım çaldığı telefonların 4’ü ile motosiklet aldı.

Yıldırım, iş merkezinin 2'nci katındaki iş yerine 1'inci kattaki iş yerinin kepenk demirlerini merdiven gibi kullanarak tırmandı. Yıldırım, 10 dakikada açtığı pencereden içeri girerek. bir süre iş yerinde kaldı. Elindeki siyah poşeti cep telefonu ile dolduran Yıldırım, bölgeden kaçtı.

Polis olay ile ilgili araştırma yapmaya başladı. İş yerinden piyasa değeri 270 bin lira olan 11 cep telefonu çalındığı tespit edildi. Polis, iş merkezi ve çevresindeki 180 saatlik güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek, hırsızlık şüphelisinin Ömer Yıldırım olduğunu ortaya çıkardı. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, hırsızın otobüsle Manisa'ya gittiğini, buradan motosiklet aldığını ve noterden adına tescil ettirdiğini açıkladı.

Yıldırım’ın Plaka Tanıma Sistemi sayesinde Erzurum'da olduğu anlaşıldı.

Motosikletin plakasının ekiplere bildirilmesiyle polis ekipleri harekete geçti. Polis Yıldırım’ı yakıt alırken yakaladı.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.