Eskişehir'de kız arkadaşını tabancayla vurarak öldürdü

Eskişehir'de kız arkadaşını tabancayla vurarak öldürdü

Eskişehir’de 21 yaşındaki Hasan F. Sevgilisi Ayşenur Çolakoğlu’nu tabancayla vurarak öldürdü. Adliyeye sevk edilen katil zanlısı Hasan F. aldatıldığını düşündüğünü ve kazayla sevgilisini öldürdüğünü söyledi.

Eskişehir Tepebaşı ilçesi Şirintepe Mahallesi’nde oturan Hasan F., dün akşam bir süredir sevgili olduğu Ayşenur Çolakoğlu ile Yeşilkayalar Sokak'taki bir apartmanın 3’üncü katındaki dairede bir araya geldi. Hasan F., Çolakoğlu’nun kendisini aldattığını iddia etti. Bu nedenle çıkan tartışmada Hasan F., tabancayla Ayşenur Çolakoğlu’nu başından vurarak öldürdü. Silah sesini duyan komşuların ihbarıyla olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Çolakoğlu’nun ilk müdahalesi olay yerinde yapıldı. Ambulansla Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırılan genç kız, doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

aysenur-colakoglu.jpg

“KAZAYLA OLDU”

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri tarafından başlatılan soruşturmada Ayşenur Çolakoğlu’nun sevgilisi Hasan F. ve Hasan F.’nin evde bulunan arkadaşı M.F. gözaltına alındı. İfadesi alınan katil zanlısı Hasan F. ve M.F. işlemlerinin ardından adliyeye sevk işlemleri yapıldı. Şüpheli Hasan F., kendisini görüntüleyen gazetecilerin sorusuna “Beni aldattığını düşündüm, kazayla öldü” ifadelerini kullandı. Ayşenur Çolakoğlu’nun cansız bedeni ise otopsi işlemleri için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna sevk edildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.