Evde bakım maaşı yattı mı? Evde bakım maaşı ne kadar oldu?

Evde bakım maaşı yattı mı? Evde bakım maaşı ne kadar oldu?

2024 Şubat evde bakım maaşının detayları merak ediliyor. Peki, Evde bakım maaşı yattı mı? Evde bakım maaşı ne kadar oldu? İşte 6 Şubat evde bakım maaşı detayları:

2024 Evde bakım maaşı tarihleri zam sonrasında ödeme alacak vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Evde bakım maaşlarına, memur maaş zammı sonrası evde zam yapıldı. Peki, Evde bakım maaşı ne kadar oldu? 2024 Şubat Evde bakım maaşı yattı mı? İşte detaylar:

2024 EVDE BAKIM MAAŞI NE KADAR OLDU?

Memur maaşlarına gelen yüzde 49,25 oranındaki zam evde bakım maaşı ödemelerine de yansıdı. Ocak memur zammı ile Ocak ile Haziran ayları arasında geçerli olacak yeni 2024 evde bakım maaşı, 5 bin 98 TL'den 7 bin 609 TL'ye yükseldi.

EVDE BAKIM MAAŞI ŞUBAT AYINDA NE ZAMAN YATACAK?

Evde bakım maaşı her ayın 15'i ile birlikte yatıyor. Zamlı evde bakım maaşları ilk olarak Ocak ayında hesaplara yatmıştı. Evde bakım maaşı Şubat ayı ödemeleri ise 15 Şubat itibarıyla ödenecek.

E-DEVLET EVDE BAKIM MAAŞI SORGULAMA

e-Devlet'in "Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama" sayfasından evde bakım aylığı sorgulanabiliyor. Sisteme kayıtlı olan vatandaşlar, şifreleri ve T.C kimlik numaralarıyla sorgulama işlemini gerçekleştirebiliyor. Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama özelliği Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sekmesinin altında bulunuyor.

Kaynak:Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.