Fenerbahçe paraya para demeyecek

Fenerbahçe paraya para demeyecek

Fenerbahçe gelecek transfer sezonunda büyük hamleler yapmaya hazırlanırken flaş bir haber aldı. Avrupa devleri Kanarya'dan Ferdi Kadıoğlu'na talip oldu. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında lider Galatasaray'ın en yakın takipçisi Fenerbahçe, sahasında küme düşmeme mücadelesi veren Siltaş Yapı Pendikspor ile karşılaştı. Zorlu mücadelede ilk yarısını 1-0 geride kapatan sarı-lacivertli ekip, ikinci yarıda gösterdiği etkili performansla 4-1 galip gelerek şampiyonluk yarışını sürdürdü.

haber1-005.jpg

Sarı-lacivertli ekibin gollerini, Mert Hakan Yandaş, Batshuayi, Ferdi, ve İrfan Can kaydetti. Bu galibiyetle Fenerbahçe, puanını 76'ya yükselterek lider Galatasaray'ın 2 puan gerisinde zirvedeki yerini korudu.

haber2-005.jpg

Fenerbahçe, aynı zamanda geçtiğimiz perşembe günü Konferans Ligi'nde Belçika ekibi Union Saint-Gilloise ile karşılaşmış ve mücadeleyi 3-0 kazanarak İstanbul'a büyük bir avantajla dönmüştü. Şimdi ise Fenerbahçe, bu perşembe oynanacak mücadele sonrasında çeyrek finale çıkmak istiyor ve hazırlıklarına son hızla devam ediyor.

haber3-004.jpg

Kanarya, sezon sonunda kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Fenerbahçe, dünya yıldızları ile temas kurarak kadrosunu güçlendirmeyi hedefliyor. Özellikle genç ve gelecek vaat eden oyuncuları takibe alan sarı-lacivertli ekip, Eljif Elmas, Vedat Muriqi, Kim Min-jae gibi isimleri gözlemciler aracılığıyla takip ediyor.

haber4-002.jpg

Bu bağlamda sarı-lacivertli ekip, büyük bir transfer hamlesi yapmak için harekete geçti. Fenerbahçe, bu sezon Süper Lig ve Konferans Ligi'nde elde ettiği başarıların ardından genç yeteneklerinden biri olan Ferdi Kadıoğlu için Avrupa devleriyle yarışa girdi. Milli futbolcu için minimum 25 milyon Euro bonservis bedeli belirleyen Fenerbahçe, transferdeki hedefini net bir şekilde ortaya koydu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.