Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım iddiası: Girer ve kazanır

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım iddiası: Girer ve kazanır

Fenerbahçe'de şampiyonluk şansının mucizelere kalmasının ardından gözler başkanlık seçimine çevrildi. Ali Koç'un aday olup olmayacağı henüz net değilken sürpriz Aziz Yıldırım iddiası gündeme geldi. İşte detaylar...

Fenerbahçe, Konyaspor'la deplasmanda golsüz berabere kalarak lider Galatasaray'ın 6 puan gerisine düştü. Bitime 3 maç kala Sarı Lacivertlilerin şampiyonluk şansı mucizelere kaldı. Sezonu kupasız kapatması beklenen Fenerbahçe'de gözler başkanlık seçimine çevrildi.

Ali Koç'un devam edip etmeyeceği belirsizliğini korurken, Sadettin Saran adaylığını açıkladı. Ancak Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım ismi de gündeme geldi.

Yıldırım'a en yakın isimlerden biri olan Şekip Mosturoğlu'nun Yüksek Divan Kurulu Başkanı seçilmesinin ardından Aziz Yıldırım'ın da geri dönebileceği konuşuluyor.

Milliyet gazetesi yazarı Levent Kalkan da "Ali Koç aday olsun veya olmasın Yıldırım seçime girer ve kazanır diye hesaplıyorum..." dedi.

Kalkan, "Tüm iyi niyetine ve 250 milyon doları aşan dev desteğine rağmen Koç'un Fenerbahçe başkanlığı için yeterli olmadığına inanıyorum. Sadettin Saran'ı bilmem ama Aziz Yıldırım'ın bu ortamda büyük olasılıkla aday olacağını düşünüyorum. Ali Koç aday olsun veya olmasın Yıldırım seçime girer ve kazanır diye hesaplıyorum" ifadelerini kullandı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.