Fenerbahçe'de stoper alarmı: Sakatların son durumu netleşti

Fenerbahçe'de stoper alarmı: Sakatların son durumu netleşti

Fenerbahçe'de peş peşe yaşanan sakatlıkların ardından stoper hattında alarm verildi. Djiku ve Serdar Aziz dışında sağlam stoperi bulunmayan Sarı Lacivertlilerde sakatların son durumu netleşti.

Fenerbahçe’de peş peşe yaşanan sakatlıkların ardından futbolcuların tedavileri devam ediyor. Bir süredir formadan uzak kalan oyuncuların durumu sağlık ekibi tarafından takip ediliyor. Peki, sakatlıklarda son durum ne? İşte detaylar...

BECAO DERBİYE YETİŞECEK

4 ay sahalardan uzak kalan Rodrigo Becao, Atakaş Hatayspor deplasmanında 11'de başlamıştı. 82 dakika sahada kalan Brezilyalı futbolcunun yapılan kontrollerinde, daha önce ameliyat olduğu tendonuna yakın bir bölgede kas yırtığı tespit edildi.

Tedavisi süren tecrübeli defans oyuncusunun, Trabzonspor maçına yetiştirilmesi bekleniyor.

ÇAĞLAR MİLLİ ARADAN SONRA DÖNECEK

Union St. Gilloise maçının 35’inci dakikasında sakatlanan Çağlar Söyüncü’nün de MR’ı çekildi. Arka adalesinde yırtık tespit edilen milli stoperin tedavisine başlandı. 27 yaşındaki oyuncunun, lige verilecek ara sonrasında takıma katılması bekleniyor.

KING YAKINDA ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAK

Ayrıca Joshua King’in ayak bileğinde oluşan sakatlık sürüyor. Tedavisine devam edilen futbolcunun, kısa süre içerisinde saha çalışmalarına başlayacağı öngörülüyor.

Sakatlığı devam eden Leonardo Bonucci’nin ise bir süre daha sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Deneyimli stoperin tedavisine milli maç arasında devam edileceği gelen bilgiler arasında.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.