Fenerbahçe'den sürpriz transfer: Sağlık ekibine kadın fizyoterapist

Fenerbahçe'den sürpriz transfer: Sağlık ekibine kadın fizyoterapist

Fenerbahçe'de takım doktoru Ertuğrul Karanlık'ın yaşanan sakatlıklar nedeniyle eleştiri konusu olmasının ardından sürpriz bir transfer haberi geldi. Sarı Lacivertlilerin, sağlık ekibine takviye yaptığı iddia edildi. İşte detaylar...

Sezona 4 kupa parolasıyla başlayan ancak sadece Süper Lig'de yoluna devam eden Fenerbahçe'de üst üste yaşanan sakatlıklar taraftarı çileden çıkardı. Bu sezon sürekli sakatlık yaşanması nedeniyle taraftarlar, sağlık ekibine tepki gösterdi.

Sarı Lacivertli yönetimin, sakatlıklarda yaşanan artış ve taraftarın tepkisi üzerine harekete geçerek sağlık heyetine takviyede bulunduğu iddia edildi. Slovak basınından Sport Aktuality'nin haberine göre; Fenerbahçe, Spartak Trnava'nın fizyoterapisti Lenka Jurisicova'yı transfer etti.

Fenerbahçe'nin Konferans Ligi gruplarında Spartak Trnava ile oynadığı maçlarda ekrana gelen Lenka Jurisicova hakkında henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Lenka Jurisicova, Spartak Trnava'nın Fenerbahçe ile oynadığı maç sonrası Şükrü Saracoğlu Stadyumu'ndan fotoğraflarını paylaşmıştı. Sport Aktuality'nin haberine göre, 45 yaşındaki fizyoterapist kısa süre içerisinde Fenerbahçe'de göreve başlayacak.

FENERBAHÇE'NİN SAĞLIK EKİBİNDE KİMLER VAR?

Fenerbahçe'nin sağlık heyetinde yönetici ve takım doktoru olarak Ertuğrul Karanlık görev alıyor. Osman İlhan ise Fenerbahçe'nin bir başka takım doktoru olarak görev yapıyor.

Fenerbahçe'de fizyoterapist olarak Umut Şahin, Bülent Uyar ve Ata Özgür Ercan görev alıyor. Sarı-lacivertlilerde Şengül Sangu Talak ise diyetisyon konumunda. Süper Lig devinde masör olarak Özkan Alaca, Veysel Çabşek, Muhammed Fatih Yeniay ile Eyüp Emre Yeşiller çalışmakta.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.