Fenerbahçe'ye 20'lik milli sol stoper! 10 milyon Euro'ya...

Fenerbahçe'ye 20'lik milli sol stoper! 10 milyon Euro'ya...

Süper Lig'de şampiyonluk şansını son ana kadar sürdürmek isteyen Fenerbahçe bir yandan gelecek sezonun transfer çalışmalarına devam ediyor. Sarı lacivertliler için flaş bir transfer iddiası geldi.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Leonardo Bonucci'nin takımdan ayrılacağı Fenerbahçe'de bir başka devre arası Çağlar Söyüncü ile yeni sezonda devam edilip edilmeyeceği ise belirsizliğini koruyor.

Sarı lacivertlilerde beklentileri karşılayamayan Brezilyalı stoper Luan Peres ile ise yolların ayrılması bekleniyor. Satın alma opsiyonuyla Panathinaikos'a kiralanan Samet Akaydin'in durumu ise Yunan ekibinin milli futbolcuyla ilgili kararına göre netleşecek. Stoper takviyesi yapılıyor

Bu doğrultuda Fenerbahçe, yeni sezon öncesi savunmaya takviye yapacak. Sarı lacivertlilerin stopere yapacağı transfer için Yunan medyasından flaş bir iddia geldi.

KONSTANTİNOS KOULİERAKİS İDDİASI

Yunan basınından Sportdog'da yer alan habere göre; Fenerbahçe, Yunan ekibi PAOK'un 20 yaşındaki stoperi Konstantinos Koulierakis'i transfer etmek istiyor.

FENERBAHÇE 10 MİLYON EURO'YU GÖZDEN ÇIKARDI

Haberin detayında, Sarı lacivertlilerin, Yunan milli savunmacı için 8 ila 10 milyon Euro arasında bonservis bedelini gözden çıkardığını kaydedildi. Ancak PAOK Başkanı Ivan Savvidis'in bu miktarı kabul edip etmeyeceğinin belirsiz olduğu vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.