Fenerbahçe'ye Fred şoku: Taraftar üzülecek

Fenerbahçe'ye Fred şoku: Taraftar üzülecek

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Fred ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Gösterdiği performansla sarı lacivertli taraftarların sevgilisi haline gelen Sambacı orta saha hakkında beklenmedik bir transfer iddiası geldi.

Süper Lig'de bitime 4 hafta kala 2. sırada yer alan Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor.

Yönetim bir yandan sezonu zirvede bitirmeyi hedeflerken, bir yandan da gelecek sezonun planlamalarını yapmaya devam ediyor. Kanarya'da özellikle yeni sezonda gelecek ve gidecek isimler büyük merak konusu.

Fenerbahçe'de birçok futbolcu bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti. Sarı lacivertlilerin birçok yıldızı Avrupa'nın önemli kulüpleri tarafından takibe alınmıştı. Hatta sezon sonunda Fenerbahçe'ye flaş transfer tekliflerinin gelmesi bekleniyordu. Ve bu doğrultuda konuya dair sürpriz bir haber geldi.

FRED ŞOKU

Fenerbahçe'nın sezon başında Manchester United'tan kadrosuna kattığı Brezilyalı orta saha Fred ile sıcak bir gelişme yaşandı.

Takvim'in haberine göre, bu sezon ortaya koyduğu performansla dikkat çeken yıldız futbolcuya bazı Suudi Arabistan ve Katar ekiplerinin ilgi gösterdiği öğrenildi.

İsmi henüz açıklanmayan birkaç takımın yeni sezon için oyuncunun menajerinden randevu talep ettiği de gelen haberler arasında.

Fenerbahçe yönetiminin ise orta sahanını değişilmez isimlerinden olan ve oynamadığı maçlarda yokluğu büyük oranda hissedilen Sambacı'yı satmaya sıcak bakmadığı ifade ediliyor.

Sezon sonu teklifler gelmesi beklenen 31 yaşındaki yıldız Fenerbahçe formasıyla 31 karşılaşmada boy gösterdi. Tecrübeli orta saha söz konusu mücadelelerde 3 gol, 8 asistle oynadı.

Fred'in sarı lacivertli takımla olan kontratı 2027 yılında sona erecek.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.