Ferdi Tayfur'dan Açıklama: Kim Ne Yapar Kendine Yapar

Ferdi Tayfur'dan Açıklama: Kim Ne Yapar Kendine Yapar

Dört yıl önce böbrek nakliyle sağlığına kavuşan Ferdi Tayfur, bugün Necla Nazır'la olan ilişkisinden dünyaya gelen kızı Tugçe'ye sinirlendi.

Arabesk müziğin büyük ustalarından Ferdi Tayfur, kızı Tugçe Tayfur'un yeğeni Şirin Gözalıcı ile yaşadığı kavgaya sinirlendi ve "Sevgili dostlar, zamanında neden bırakıp kaçtığını anladınız mı?" açıklamasını yayınladı. Dört yıl önce böbrek nakliyle sağlığına kavuşan Ferdi Tayfur, bugün Necla Nazır'la olan ilişkisinden dünyaya gelen kızı Tugçe'ye sinirlendi. Tugçe Tayfur, aynı zamanda basın danışmanlığını yapan yeğeni Şirin Gözalıcı ile sosyal medyada başlayan tartışmayı gören 78 yaşındaki usta sanatçı, "Sevgili dostlar, zamanında neden bırakıp kaçtığını anladınız mı? Ferdi Tayfur" paylaşımını yaptı.

whatsapp-image-2024-04-13-at-00-45-42.jpeg

Bebek bekleyen Tugçe Tayfur ise bu açıklamanın, babasının değil, ona menfaati için yaklaştığını iddia ettiği #ŞirinGözalıcı'nın yaptığını öne sürdü ve şu satırları yazdı: "Ya utanmazlıkta son noktasın, acıdım şu an sana... Al ağzım senin olsun, ne istiyorsan ama gerçeği hiçbir zaman değiştiremeyeceksin. Sen asla onun kızı olamayacaksın, üzgünüm... Kıskançlığın ve fesatlığın babamın hesabından yazdığın bu iğrenç şeyle belli oldu zaten... Seni Allah'a havale ediyorum ama bu dünyada da peşinizde olacağımdan emin olabilirsin.."

whatsapp-image-2024-04-13-at-00-45-29.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.