Fiona Harvey Kimdir? Fiona Harvey Olayı Nedir?

Fiona Harvey Kimdir? Fiona Harvey Olayı Nedir?

Fiona Harvey Kimdir? Fiona Harvey Olayı Nedir? sorularının cevapları vatandaşlar tarafından merak edildi. İlgili içeriği haberimizde derledik.

Fiona Harvey Kimdir? Fiona Harvey Olayı Nedir? sorularının cevapları vatandaşlar tarafından merak edildi. İlgili içeriği haberimizde derledik.

Fiona Harvey Kimdir?

Piers Morgan'a konuk olan Fiona Harvey, kendisinin "son derece sorumsuz" bir şekilde tanıtıldığını ve "sansasyonellik ve zevksizlik nedeniyle sömürüldüğünü" iddia etti. İzleyiciler, gerilim dolu geçen yayını "acı verici bir saat" olarak nitelendirirken, Piers Morgan'ın Uncensored (Sansürsüz) programından rahatsız olduklarını ifade ettiler. Harvey, programda ilk kez bir TV programına katıldığını ve gerçek adının Fiona Harvey olduğunu açıkladı. Ancak komedyen Richard Gadd'ı gizlice takip ettiği iddialarını öfkeyle reddetti ve Netflix'i diziden dolayı mahkemeye verme niyetinde olduğunu belirtti.

harvey.jpg

Programda 58 yaşındaki Harvey, komedyenle yalnızca üç kez karşılaştığını ve ona gönderdiği bazı mesajları "şaka amaçlı" olarak nitelendirdiğini itiraf etti. Harvey, Netflix dizisinin olağanüstü küresel başarısının ardından ve yayın başladıktan sonra trollerin onunla çevrimiçi iletişime geçmesinin ardından "gerçeği ortaya çıkarmak" istediğini söyledi. Komedyen Gadd'a 41 bin e-posta ve birçok tweet gönderdiği iddialarını reddeden Harvey, bunun yerine sadece postayla gönderilen on mesaj ve bir mektup olduğunu belirtti. Harvey, Piers Morgan'a, "yoksul" bir şekilde yetiştirilme tarzının ayrıntılarını ve bir erkek avukatla beş yıllık bir ilişkisi olduğunu açıkladı.

Röportaj sırasında Fiona Harvey, dört telefon kullandığını itiraf ederek, "İnsanları ayrı telefonlarda tutmayı seviyorum" dedi. Ayrıca, dizinin ismi haline gelen konuya da yanıt verdi ve komedyen Gadd'a "Baby Reindeer" dediğini itiraf etti. Harvey, "İnternette casuslar beni takip etti, peşimden koştu ve ölümle tehdit etti. Yani bu aslında bir seçim değildi. Bu duruma mecbur bırakıldım." ifadelerini kullanarak, komedyen Richard Gadd'ın bu durumun ortaya çıkmasını özellikle istediğini iddia etti.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.