Galatasaray bu yıl hangi rekorları kırdı?

Galatasaray bu yıl hangi rekorları kırdı?

2023-2024 sezonunda büyük bir çekişmeye şahitlik ediyoruz. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışında daha önce hiçbir sezon böyle olmamıştı. İki takımda kırmadık rekor bırakmadı. Peki Galatasaray hangi rekorları kırdı?

2023-2024 sezonunda büyük bir çekişme yaşanırken rekorlar da üst üste kırıldı. Ligde inanılmaz ve tekrarını hiç yaşamadığımız bu rekabette iki takım sezon sonuna kadar kafa kafaya gitti. Galatasaray son haftalarda farkı açmaya başladı ve şuanda 6 puan fark bulunuyor.

96 puanla ligin zirvesinde olan Galatasaray, bireysel performansından takım olmaya kadar birçok konuda adından söz ettirmeyi başardı. Böylesine bir sezonda rekor kırmak da kaçınılmaz oldu. Galatasaray topladığı puanların yanında oynadığı oyunla da bu sezon adından sıkça söz ettirdi. Üstelik yıldızlarının gösterdiği performanslar herkesin gündeminde yer alıyor. Peki Galatasaray hangi rekorları kırdı.

foto1.jpg

1 SENEDE BU KADAR REKOR...

Galatasaray'ın bu sezon başarıları yanında kırdığı rekorlarla da adından söz ettirdi. İşte Galatasaray'ın bir sezonda kırdığı tüm rekorlar...

1-) Süper Lig’de üst üste kazanma rekoru

2-) Bir sezonda en fazla galibiyet rekoru

3-) Bir sezonda en fazla puan kazanma rekoru

4-) 35 hafta iç sahada yenilmeme serisi

5-) Ligdeki 23 maçlık yenilmezlik serisi

6-) 16 maçlık kazanma serisi

7-) İç sahadaki 18’de 18’lik seri

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.