Galatasaray Haji Wright için ısrarcı

Galatasaray Haji Wright için ısrarcı

Galatasaray, Haji Wright transferinde aşama kaydetti. İlk teklifi reddedilen sarı-kırmızılıların fiyat yükselterek Fraport TAV Antalyaspor'a resmi teklif yapması bekleniyor.

Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Sarı-kırmızılılar, Fraport TAV Antalyaspor'un ABD'li golcüsü Haji Wright'ı kadrosuna katmak istiyor. Galatasaray’ın teklifini 6,5 Milyon Euro’ya yükselttiği belirtildi.

Haji Wright

HAJİ WRİGHT VE FİRMİNO PARÇALIYI GİYEBİLİR

İlk teklifi Akdeniz ekibi tarafından reddedilen Galatasaray'da yönetim, fiyat yükselterek yeni bir teklif yapacak. Antalyaspor’da Haji Wright bu sezon tüm kulvarlarda 17 maça çıkarken 11 gol 1 asistlik katkı vermişti.

Roberto Firmino

Öte yandan Liverpool ile sözleşmesi sona erecek olan Roberto Firmino'nun Galatasaray'ın gündemine girdiği öne sürüldü. Brezilyalı oyuncu menajerler tarafından Galatasaray'a önerildi. 31 yaşındaki oyuncunun kontratının sezon sonunda bitecek olması da iddiaları güçlendirdi. Bu sezon Liverpool formasıyla tüm kulvarlarda 25 maça çıkan 31 yaşındaki oyuncu bu maçlara dokuz gol ve dört asist sığdırmıştı. Avrupa'da ilk olarak Alman takımı Hoffenheim'ın formasını giyen Firmino, sekiz sezondur oynadığı Liverpool'da şu ana kadar 247 maça çıkarken, takımı adına 78 gol kaydetti. Brezilya Milli Takımı'nda görev yapan Claudio Taffarel'in de oyuncunun Liverpool'dan ayrılmaya karar vermesi halinde ikna sürecinde etkin rol alması bekleniyor.

Mert Dokuzoğlu / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.