Galatasaray hukuk kurulu üyesi: Fenerbahçelilere çok büyük cezalar çıkacak

Galatasaray hukuk kurulu üyesi: Fenerbahçelilere çok büyük cezalar çıkacak

Galatasaray'ın hukuk kurulu üyesi avukatlar, “Bu karar bizce bir öncü niteliğinde... ‘hakeme küfür etti’ diyerek Günay'a 2 maç vererek Trabzonspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili acımasız olacaklarını gösterdiler” ifadelerini kullandı. İşte detaylar…

Galatasaray yönetimi Kasımpaşa maçında "kavgayı ayıran" diye savunma yapmalarına rağmen Günay Güvenç'in cezasına itiraz etmeme kararı aldı. Şimdilik.

PFDK, polisin üzerine yürüyen Kasımpaşa CEO'su Serkan Reçber'e sadece 13 bin TL para cezası vermesine de tepki gösterdi.

Galatasaray'ın hukuk kurulu üyesi avukatlar, TFF Hukuk Müşavirliği ile yaptığı ilk istişare toplantısında, "Günay'a verilen 2 maçlık ceza umarız daha fazla şiddet içeren olaylarla ilgili vereceğiniz cezaların göstergesidir" ifadelerini kullandı.

“BU KARAR BİZCE BİR ÖNCÜ NİTELİĞİNDE

PFDK'nın Günay'a 2 maç ceza vermesiyle ilgili olarak Galatasaraylı yöneticilerle yapılan istişarelerde ise kulübün hukukçuları çok net ifadeler kullandılar.

* Bu karar bizce bir öncü niteliğinde... "hakeme küfür etti" diyerek Günay'a 2 maç vererek Trabzonspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili acımasız olacaklarını gösterdiler.

* Günay'a verilen cezanın üzerinde yaptığımız değerlendirmeye göre Trabzonspor-Fenerbahçe maçında çıkan olaylara karışan iki tarafın oyuncularına da çok ciddi cezalar çıkacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.