Galatasaray iftarda buluştu

Galatasaray iftarda buluştu

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneğinin (GSYİAD) düzenlemiş olduğu iftar yemeğine, Kulüp başkanı Dursun Özbek, teknik direktör Okan Buruk ve Galatasaray’ın eski teknik direktörü Fatih Terim ile birlikte birçok davetli katıldı.

Yönetim kurulu üyelerinin ve 1905 GSYİAD’ın Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlemiş olduğu iftar yemeğine, Kulüp Başkanı Dursun Özbek, Teknik Direktör Okan Buruk, yönetim kurulu üyeleri, eski teknik direktör Fatih Terim ve diğer davetliler katıldı.

Dursun Özbek yapmış olduğu konuşmasında; yaşadığımız deprem felaketi nedeniyle buruk bir ramazan geçirildiğini ifade ederek. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet yaralılara şifa diledi. Deprem bölgesindeki yardım çalışmalarına büyük destek olan spor kulüpleri arasında olduklarını ifade eden Özbek, yaraları sarmak için çalışmaların devam ettiğini bildirdi.

Özbek devam ettiği konuşmasında camiasına birlik ve beraberlik mesajları verdi. Kulüpler Birliği toplantısının gündemine de göndermede bulunan Özbek "Lige sataşanlar, ligin formatını değiştirmeye çalışanlar var. Onlar için de söyleyecek çok fazla şey yok." dedi.

ŞAMPİYONLUĞA İNANCIMIZ TAM

Dernek Başkanı İbrahim Hatipoğlu Süper Lig’de Şampiyonluk hedeflerine ulaşacaklarına inandığını belirtti. Hatipoğlu “Galatasaraylıların Mayıslar bizimdir sloganı üzerine artık Haziranlar bizimdir diyeceğiz” dedi. İftar yemeğinin ardından yeni dernek üyeleri için berat töreni düzenlendi.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.