Galatasaray taraftarını heyecanlandıran Icardi açıklaması

Galatasaray taraftarını heyecanlandıran Icardi açıklaması

Galatasaray'da attığı gollerle şampiyonluğun mimarlarından biri olan Mauro Icardi'nin akıbeti belirsizliğini koruyor. Yıldız futbolcunun takımda kalıp kalmayacağına ilişkin taraftarı heyecanlandıracak bir açıklama geldi.

Galatasaray'da attığı gollerle taraftarın sevgilisi haline gelen Arjantinli golcü Mauro Icardi'nin akıbeti belirsizliğini koruyor.

Icardi'nin transferini bitiren menajer George Gardi, yıldız golcünün takımda kalıp kalmayacağına ilişkin olarak "Muhtemelen önümüzdeki birkaç hafta içerisinde durumu belli olacaktır. Icardi'nin Galatasaray'la anlaşması mümkün" ifadelerini kullandı.

George Gardi şunları söyledi:

"Transfer sezonunun son gününde sözleşme imzalayabildik. Galatasaray'ın gelecek yıl Mauro Icardi'yi takımda tutma şansı var. Icardi'nin durumu PSG'ye bağlı, çünkü kulübüyle 1 yıllık kontratı var ama İstanbul'da mutlu ve milyonlar tarafından seviliyor. Bu da önemli elbette ama bir pazarlık yapılması da gerekiyor. Muhtemelen önümüzdeki birkaç hafta içerisinde durumu belli olacaktır. Icardi'nin Galatasaray'la anlaşması mümkün."

WANDA NARA NE DEMİŞTİ?

Icardi'nin eşi ve menajeri Wanda Nara, şampiyonluğun kesinleşmesinin ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

"Tüm Galatasaray taraflarını tebrik ediyorum. Kendimi bu büyük Galatasaray ailesinin bir parçası olarak hissediyorum, çünkü Mauro'yu İstanbul'da hayal ettiğim ilk günden beri bu kupayı kaldıracağını biliyordum. İstanbul'a tek başıma geldiğim ve tek amacım Mauro'yu ikna etmek için Paris'teki evimize döndüğüm o günü çok iyi hatırlıyorum. Bugün sizinle kutluyoruz, hayalimiz gerçek oldu. Galatasaray ailemizi asla unutmayacağız, sonsuza dek kalbimizde taşıyacağız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.