Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yıldızlarından son 6 hafta performansı

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yıldızlarından son 6 hafta performansı

2023-2024 sezonu sonuna yaklaşırken kıyasıya şampiyonluk yarışı devam ediyor. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın şampiyonluk yarışı devam ederken son 6 haftada iki takımın yıldızlarının performansını sizler için derledik.

2023-2024 sezonu sonuna yaklaşırken kıyasıya şampiyonluk yarışı devam ediyor. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın şampiyonluk yarışı devam ederken son 6 haftada iki takımın yıldızlarının performansını sizler için derledik. Son haftalarda oynanan karşılaşmalarda Fenerbahçe'nin formsuzluğu ve Galatasaray'ın isteği ön plana çıkıyor.

FENERBAHÇE'DE İŞLER YOLUNDA GİTMİYOR

Fenerbahçe son olarak Konyaspor deplasmanında da puan bırakınca fark 6'ya kadar çıkmış oldu. Galatasaray adım adım şampiyonluğunu ilan etmeye giderken matematiksel olarak da olsa Fenerbahçe'nin hala bir şansı bulunuyor. Fenerbahçe sürpriz arıyor.

FARK 6'YA ÇIKTI

Galatasaray önceki senelerden de alıştığımız performansını bu sene de göstermeyi başardı. Son hafta maçlarında gösterdiği performanslarla çoğu şampiyonluk yarışını kazanmayı bilen Galatasaray bu sene de şaşırtmadı. Son 6 haftada oynanan mücadelelerde rakiplerine karşı rahat bir oyun oynayan Galatasaray skor üretmeyi bildi ve galibiyetleri topladı. İşte karşınızda Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yıldızlarının son 6 hafta performansları...

İŞTE KATKILAR

Ligin son haftalarında hatanın asla kabul edilmeyeceği yerlerde liderlerin performansları da elbette önemli olacaktı. Fenerbahçe'de son 6 haftada Dzeko - Tadic - Szymanski = 3 gol 5 asistlik katkı sağlarken Galatasaray bu son 6 haftada Icardi - Mertens - Ziyech = 17 gol 15 asistlik katkı sağladı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.