Galatasaray’da Bomba Transfer! Mertens Ayrıldı, Yerine...

Galatasaray’da Bomba Transfer! Mertens Ayrıldı, Yerine...

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Dries Mertens'in yerine yıldız bir oyuncu arayışında olan Galatasaray, transfer rotasını Portekiz'e çevirdi.

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Dries Mertens'in yerine yıldız bir oyuncu arayışında olan Galatasaray, transfer rotasını Portekiz'e çevirdi. Sarı-kırmızılı ekip, Mertens'in boşluğunu doldurmak için Benfica'nın önemli bir oyuncusunu kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

GALATASARAY'DA LİG LİDERLİĞİ VE MÜCADELE HEYECANI

Trendyol Süper Lig lideri Galatasaray'da heyecan dorukta! Sarı-kırmızılılar, milli aradan sonra Atakaş Hatayspor'u konuk edecekleri zorlu mücadele öncesi flaş gelişmelere imza atıyor.

Ligde 30 hafta sonunda 81 puanda yer alan Cimbom, en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 2 puan önünde bulunuyor ve tek hedefleri kalan haftalarda hata yapmadan ligi şampiyon olarak tamamlamak.

TRANSFER HAREKETLİLİĞİ VE HEDEFLER

Öte yandan, sarı-kırmızılılar lige verilen arada transfer gündemine odaklandı. Galatasaray yönetimi, gelecek sezon için yapılacak takviyeler için harekete geçti. Bu doğrultuda, sezon sonunda Dries Mertens'in yerine düşünülen Rafa Silva, kulübün bir numaralı gündemi haline geldi. Benfica'nın 10 numarası için 3.5 milyon Euro'luk bir teklif sunan Galatasaray, 30 yaşındaki Portekizli oyuncuya 3 yıllık bir sözleşme önerdi.

RAFA SİLVA'NIN POTANSİYELİ VE BEKLENTİLER

2016'dan bu yana Benfica forması giyen Rafa Silva, bu sezon 44 maçta sahaya çıkarak 18 gol ve 14 asistlik bir performans sergiledi. Kariyeri boyunca ise 318 karşılaşmada 90 gol, 78 asistlik katkı sağlayan deneyimli oyuncu, Galatasaray'ın gelecek sezonki hedeflerine büyük bir katkı sağlaması bekleniyor. Galatasaraylı taraftarlar, Rafa Silva'nın transferini heyecanla beklerken, kulüp yönetimi ile Benfica arasındaki pazarlıkların ise sürdüğü belirtildi.

Kaynak:Haber Merkezi/ gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.