Galatasaray'dan çılgın plan: 4 oyuncuya kanca

Galatasaray'dan çılgın plan: 4 oyuncuya kanca

Galatasaray'ın başarılı futbolcuları Barış Alper Yılmaz, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakcı ve Davinson Sanchez'in birçok talibi bulunuyor. Galatasaray 4 futbolcudan en az 80 milyon euroluk bonservis geliri bekliyor.

Süper Lig lideri Galatasaray'da bu sezon birçok futbolcu bireysel anlamda iyi bir performans ortaya koyuyor. Bu isimlerin başında da Barış Alper Yılmaz, Victor Nelsson ve Abdülkerim Bardakcı geliyor.

EN AZ 20 MİLYON EURO

Galatasaray, transferin gözdesi olan 4 futbolcusundan toplam 80 milyon euroluk bonservis geliri elde etmeyi planlıyor. Okan Buruk yönetiminde yıldızı parlayan futbolcuların adı transfer dedikodularına karışmaya devam ediyor. Yapılan haberlere göre Galatasaray, Aston Villa'yla birlikte İtalyan ve Alman ekiplerinin radarında olan Barış Alper Yılmaz için en az 20 milyon euro talep ediyor.

O EKİPLER İLGİLİ

Sözleşmesinde 25 milyon euroluk serbest kalma bedeli olan Victor Nelsson'a da Avrupa'dan teklifler gelmesine kesin gözüyle bakılıyor. Haberde Napoli'nin Davinson Sanchez'in peşinde olduğu vurgulanırken, Galatasaray'ın deneyimli stoperden 20 milyon euro bonservis geliri beklediği öne sürülüyor. Sezonun dikkat çeken isimlerinden Abdülkerim Bardakcı'ya ise Suudi Arabistan ekiplerinin ilgisi olduğu vurgulandı. Geçtiğimiz aylarda İtalyan basınında çıkan haberlerde Galatasaray'ın Abdülkerim Bardakcı için 15 milyon euro talep ettiği belirtilmişti.

Kaynak:Haber Merkezi/ gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.