Galatasaray’dan depremzedeler için özel turnuva

Galatasaray’dan depremzedeler için özel turnuva

Süper Lig'de 12 maçlık galibiyet serisi yakalayan Galatasaray, 54 puanla liderlik koltuğunda otururken, depremzedeler için özel turnuva girişimleri sürüyor.

En yakın rakibi Fenerbahçe'nin 1 maç fazlasıyla 9 puan önünde bulunan sarı-kırmızılılar, ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle Antalya'da kampa girdi.

gs-ozel-turnuva-1.jpg

DEPREM BÖLGESİNE BAĞIŞ YAPILACAK

Süper Lig'in Mart ayında başlayacağının planlandığı bu süreçte, Galatasaray tarafından deprem bölgesine bağış yapmak için turnuva düzenleme kararı alındı. Yabancısıyla, yerlisiyle ve taraftarıyla tüm camia yaraları sarmaya çalışırken Galatasaray, deprem bölgesine bağış yapmak için Adana Demirspor, İstanbulspor ve Eyüpspor'un katılacağı bir turnuva düzenleme kararı aldı. Tarihi kısa süre içerisinde açıklanacak ve Nef Stadı'nda oynanacak maçların gelirleri ise doğrudan deprem bölgesine bağışlanacak.

gs-ozel-turnuva-2.jpg

HAFTAYI BAY GEÇİYORLAR

Galatasaray, ligin 24. haftasında deprem sonrası ligden çekilen Gaziantep maçının iptal olmasıyla birlikte, haftayı maç yapmadan tamamlayacak ve hazırlıklarını 20-26 Şubat tarihlerinde Antalya'da yapacağı kampla sürdürecek. Sarı Kırmızılı ekibin yanı sıra Adana Demirspor ise Hatayspor maçının iptali nedeniyle haftayı bay geçecek. İstanbulspor ise haftanın BAY takımı olarak yer alıyor. Ayrıca 1. Lig'in en güçlü şampiyonluk adaylarından olan Eyüpspor ise Adanaspor'un ligden çekilmesi nedeniyle 24. haftada maç oynamayacak. Galatasaray deprem bölgesindeki yaraları sarmak adına anlamlı bir girişim gerçekleştiriyor. Özel bir turnuva düzenleyecek olan Galatasaray, turnuvanın tüm gelirini deprem bölgesine bağışlayacak.

Mert Dokuzoğlu / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.