Galatasaray'dan scout transferi! İşte Aslan’ın ilk bombası

Galatasaray'dan scout transferi! İşte Aslan’ın ilk bombası

Galatasaray'da transfer hareketliliği devam ediyor. Trendyol Süper Lig'de lider konumda bulunan Sarı-Kırmızılılar, gelecek sezon için Manchester City'de forma giyen genç sağ bek Rico Lewis'i transfer etmek için harekete geçti.

Yapılan transfer toplantısının ardından teknik direktör Okan Buruk'un talepleri doğrultusunda, yönetim genç ve dinamik futbolcuları kadroya katma kararı aldı. Bu kapsamda Rico Lewis transferi gündeme geldi.

19 yaşındaki sağ bek, Galatasaray'ın dikkatini çekti ve scout ekibinin tavsiyesiyle transfer listesine alındı. Teknik direktör Okan Buruk'un da onay verdiği bu transfer için yönetim, Manchester City ile görüşmelere başladı.

rico-lewis.jpg

KİRALIK BEDELİ 2 MİLYON EURO

Pep Guardiola'nın oyuncusunu takımda tutmak istediği ancak genç futbolcunun Galatasaray'a gitmek istemesi üzerine transferde anlaşmaya varıldığı belirtildi. Manchester City'nin 2 milyon Euro'luk kiralama teklifini kabul ettiği ve Rico Lewis'in Galatasaray'a katılacağı bildirildi.

Genç sağ bek, Türkiye'de kendisini daha fazla gösterme fırsatı bulacak. Sarı-Kırmızılılar, gelecek sezonun ilk transferini Rico Lewis ile gerçekleştirerek savunma hattını güçlendirmeyi amaçlıyor.

Rico Lewis

CİTY PERFORMANSI

Rico Lewis, bu sezon Manchester City formasıyla 42 maça çıkarken, 2 gol atıp 8 asist yaparak performansını gösterdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.