Galatasaray’ın eski kalecisi Pena için karar verildi

Galatasaray’ın eski kalecisi Pena için karar verildi

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen Galatasaray, çalışmalarını sürdürüyor.

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, bir dönem takımda kiralık olarak forma giyen İspanyol kaleci Inaki Pena'yı listesine almıştı, Pena için karar verildi.

BARCELONA PENA’YI TAKIMDA TUTMAK İSTİYOR

Devre arası transfer döneminde 3 futbolcuyu renklerine bağlayan Cimbom, Nicolo Zaniolo transferiyle de Avrupa'da adından söz ettirdi. Süper Lig'de geçtiğimiz haftayı hükmen galibiyetle kapatan Galatasaray, 25. haftada Kasımpaşa ile karşılaşacak ve rekor için sahaya çıkacak. Galatasaray rakibini yenmesi halinde Beşiktaş'ın en çok galibiyet elde ettiği seriyi geride bırakacak. Trabzonspor ile oynanan maçta sakatlanan Fernando Muslera'nın bir süre sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı. Uruguaylı file bekçisi 8 Mart Çarşamba günü yapılan idmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Gelecek sezonların da planlamalarını yapan teknik direktör Okan Buruk, deneyimli file bekçisini yedekleyecek bir transfer istiyor.49 yaşındaki çalıştırıcı, Barcelona ile sözleşmesi bitecek Inaki Pena'yı listesine eklemişti.

Inakı pena

İspanyol basınından ortaya atılan iddiaya göre Barcelona, 24 yaşındaki eldiven konusunda kararını verdi. Barcelona yönetimi kaleci konusunda Ter Stegen ve Inaki Pena ikilisini bozmayı düşünmüyor. Konuyla ilgili Pena'yla sözleşme uzatılma kararı alınırken, 24 yaşındaki file bekçisinin buna razı olmaması halinde Katalan devinin B planı da hazır. Inaki Pena, Barcelona ile mukavele yenilemediği takdirde transfer yapılmayacağı ve Arnau Tenas'ı A takıma dahil edecekleri öğrenildi. Inaki Pena bu sezon Barcelona'da 3 maçta forma giydi ve kalesinde 5 gol gördü. 1 maçta ise kalesini gole kapadı. İspanyol eldiven daha fazla süre alabileceği bir takımda forma giymek istiyor.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.