Gazi Şahin’den Mamaklılara: “Şansı yakaladınız”

Gazi Şahin’den Mamaklılara: “Şansı yakaladınız”

AK Parti öndeki dönem Mamak Belediye başkanlarından Gazi Şahin, AK Parti’nin Mamak Belediye Başkan Adayı Asım Balcı ile ilgili güzel sözler sarf etti. Katıldığı bir programda konuşan Şahin, Mamaklılara “Şansı yakaladınız” dedi.

31 Mart yerel seçimlere az bir süre kala siyasiler seçim çalışmalarını hızlandırdı. Bu kapsamda ziyaretlerine devam eden Asım Balcı, Mamaklı eski belediye başkanlarının da desteğini aldı. Önceki dönem Mamak Belediye Başkanları Mesut Akgül ve Gazi Şahin’in yanı sıra Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Mustafa Tuna, Asım Balcı ile ilgili olarak övgü dolu sözler kullandı. 10 yıl boyunca Mamak’a ve Mamaklılara hizmet veren Gazi Şahin ise katıldığı bir programda, Asım Balcı ile ilgili olarak Mamaklılara “Şansı yakaladınız” ifadelerini kullandı.

mamak-3.jpg

“ŞANSI YAKALADINIZ”

AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Asım Balcı, seçim çalışmaları çerçevesinde çalışmalarını sürdürürken, Mamak’ın eski belediye başkanlarından Gazi Şahin’den övgü dolu sözler geldi. 1999-2009 yılları arasında 10 yıl boyunca Mamak Belediye Başkanı olarak hizmet veren Gazi Şahin, Asım Balcı ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

mamak-2.jpg

“Güzel bir haber vermek insanın ufkunu, keyfini kaçırmaz. Güzel bir haber ne biliyor musunuz? Şansı yakaladınız. Sebebi şu; Mamak’ta bir gelenek vardı. Ama bu geleneğin üzerine tatlandırmaya gerçekten bir eğitimci kardeşiniz dâhil oluyor. Ben çok eğitimci değildim. Ben sonradan eğitimci oldum. Sonradan akademisyen oldum. Ama Asım Hoca, dipten eğitimci. Kendisinden çok şey öğreniriz. Ne kadar şansınız güzel. Allah, güzel işler yapmayı nasip etsin. Kendisine canı gönülden destek veriyorum. Her katıldığı ortamda kendisine yardımcı olmak benim görevimdir. Bizim görevimiz olmalı. Niye biliyor musunuz? Sadece şahıslar kazanmayacak. Biz zannediyoruz ki adam belediye başkanı oldu, kazandı. Hayır. Hep beraber kazanacaksak böyle yapacağız. Ben onu gördüm, hep beraber kazanacağız. Yani 120 bin öğrenci, 8 bin öğretmen, 800 bine yakın Mamaklı kazanacak.”

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.