Geleceğin sanatçıları Kahramankazan’dan yükseliyor

Geleceğin sanatçıları Kahramankazan’dan yükseliyor

Kahramankazan Belediyesi’nin Satıkadın Mahalle Kültür Evi’nde miniklere yönelik düzenlenen çeşitli etkinliklerde çocuklar keyifli anlar yaşadı. Coşku ve eğlencenin bir arada olduğu kursta minikler gitar eğitimi alıyor.

Kahramankazan Belediyesi, mahalle kültür evleriyle öne çıkıyor. Çocuklar bu fırsatları kullanırken hem eğleniyorlar hem öğreniyorlar hem de kendilerini geliştiriyorlar. Ayrıca Satıkadın Mahalle Kültür Evi’nde gitar eğitimi veren Uğur Akçay’ın derslerine katılım sağlayan öğrenciler eğlenerek öğrenmenin tadına varıyorlar. Miniklerin şarkılar eşliğinde geçirdiği keyifli anlar ise sosyal medya platformlarında paylaşılırken dikkatleri üzerine çekiyor. Satıkadın Mahalle Kültür Evi’nde eğitim alan çocukların yeteneklerini gün geçtikçe daha çok geliştirmesi, geleceğin sanatçılarının burada yetiştiğinin de göstergesi oluyor.

eglence.jpg

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz ‘’Mahalle Kültür Evlerimizde Kahramankazan’ımızın evlatları için kültüre, sanata, bilime, eğitime, gelişime katkı sağlayacak birçok aktivite yapılıyor. Miniklerimiz bunlara katılırken sadece bir eğitim görmüyor aynı zamanda hem eğleniyorlar hem sosyalleşiyorlar hem özgüven kazanıyorlar hem de telefonla geçirecekleri vakti buralara gelerek faydalı bir vakte çeviriyorlar. Gitar dersimiz de çok ilgi gören bir alanımız oldu. Onun coşkusu, eğlencesi ayrı bir motivasyon veriyor çocuklarımıza. Biz her şeyi çocuklarımız için, onların mutluluğu için yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz’’ şeklinde konuştu.

Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.