Gökhan Zan olayında yeni gelişme: Karşı taraf sessizliğini bozdu!

Gökhan Zan olayında yeni gelişme: Karşı taraf sessizliğini bozdu!

Hatay Belediye Başkan adayı Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Ses kaydında Zan’a 3 milyon dolar teklif ettiği öğrenilen Turgay Kocakaya sessizliğini bozdu.

Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığından geri çekilen Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ve para pazarlığı yapılan ses kaydıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Ses kaydında adaylıktan çekilmemesi karşılığında 3 milyon dolar teklif ettiğ iddia edilen isim Turgay Kocakaya sessizliğini bozdu.

1-007.jpg

“BANA NE HATAY’DAN”

Çoğrafya öğretmeni olduğu iddia edilen ve Zan'a şantaj yaptığı öne sürülen Turgay Kocakaya özel bir televizyona yaptığı açıklamada, Zan'ın "Para bulamazsak çekileceğim, ailemin paraya ihtiyacı var. Aileme ev almam lazım bana ne Hatay'dan Hataylı'dan" dediğini iddia etti.

Ses kaydında yer yer Arapça konuşmaların da geçtiği belirtilirken, AK Parti Hatay İl Binası'ndan arandığı iddia edilen Zan'a adaylıktan çekilmemesi için 3 milyon dolar teklif edildiği ifade ediliyor. Gökhan Zan’ın ise 5 milyon dolar için pazarlık yaptığı kaydediliyor.

Kaynak:Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.