Göreve başlayan Veli Gündüz Şahin: “Kimse işten çıkarılmayacak”

Göreve başlayan Veli Gündüz Şahin: “Kimse işten çıkarılmayacak”

Göreve başlayan Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, belediye personellerinin sendika seçiminde özgür olduğunu belirterek, “Personelimizin içi rahat olsun. Kimse işinden olmayacak” dedi.

Mazbatasını alan Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, göreve “T.C.” tabelasını taktırmakla başladı. Belediye çalışanlarına seslenen Veli Gündüz Şahin, belediye personellerinin sendika seçiminde özgür olduğunu belirterek, “Belediye personelimizin de içi rahat olsun. Asla dedikodular doğru çıkmayacak. Kimse işinden olmayacak. İşini yapan herkes hakkını alacak” şeklinde konuştu. Şahin, “Mamak’ın Başkanı ben değil siz oldunuz. Belediye çalışanları belediyenin asıl sahibidir” dedi.

Mansur Yavaş ise Mamak’a bayramın erken geldiğini ifade ederek, “Belediye, doğumdan ölüme kadar tüm ihtiyaçları karşılar. Belediye Başkanı bir evin aile reisi gibidir. Belediye milletin yüzüdür” açıklamasında bulundu.

mamak-001.jpg

BAŞKAN SİZSİNİZ

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Mansur Yavaş belediyeciliğini vurgulayarak “Bizim amacımız Ankara’ya ve Mamak’a hizmet etmek. Şeffaf, dürüst, ilkeli ve okullarda tez konusu olacak Mansur Yavaş Belediyeciliğini örnek alıyorum. 64 mahallemizin hepsini eşit gözetip eşit hizmet sunacağım. Mamak’ın Başkanı ben değil siz oldunuz. Sizler benim ailemsiniz, belediye çalışanları belediyenin asıl sahibidir” şeklinde konuştu.

veli-gunduz.jpg

KİMSE İŞİNDEN OLMAYACAK

Belediye personeline müjde veren Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, “Belediye personelimizin de içi rahat olsun. Asla dedikodular doğru çıkmayacak. Kimse işinden olmayacak. İşini yapan herkes hakkını alacak. Ayrıca sendika seçiminde de çalışanlarımız özgürdür. Mamak halkının verdiği bütün helal oylar haram yollarda asla kullanılmayacak” açıklamasında bulundu.

veli.jpg

“MAMAK’A ERKEN BAYRAM”

Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Seçildiğimiz günden itibaren herkese eşit davrandık. Sağlık, güvenlik, eğitim ve beslenme olmak üzere tüm Ankara halkının yanında olduk, olmaya devam edeceğiz. Belediye, doğumdan ölüme kadar tüm ihtiyaçları karşılar. Belediye Başkanı bir evin aile reisi gibidir. Belediye milletin yüzüdür. Mansur Yavaş belediyeciliğini hizmetlerimizle kanıtladık” diye konuştu. Mansur Yavaş sözlerini “Gerçek belediyeciliği gösterin. İşini hakkıyla yapanlar alın teri dökenler hak ettiği makamları alacaktır. Mamak’a Bayram erken geldi ama gelecek bayramınızı da şimdiden kutluyorum” diyerek tamamladı.

tes.jpg

HERKESE TEŞEKKÜR

Veli Gündüz Şahin, “Tüm Mamak halkını kucaklıyorum. Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, saygıyla selamlıyorum. Bu kutlu göreve seçilmemde emeği geçen başta Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ve Genel Merkez Yöneticilerimize, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş'a yürekten teşekkür ederim. CHP İlçe Başkanımız Hacı Behçet Akdulum ve yöneticilerimize, CHP Mamak aday adaylarımıza, 45 belediye meclis üyesi adaylarımıza, yedek adaylarımıza, meclis üyelerimize ve İl Başkanı Ümit Erkol ve il yöneticilerimize, gece gündüz demeden olağanüstü çaba harcayan gençlik ve kadın kollarımıza, emeği geçen nice isimsiz kahramanlara teşekkür ederim.” dedi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.