Gözler dev derbiye çevrildi

Gözler dev derbiye çevrildi

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftası, 8 Ocak Pazar günü Türkiye’nin iki dev takımını karşı karşıya getirecek.

Ülker Stadyumu'nda oynanacak mücadeleye ev sahipliği yapacak Fenerbahçe bu sezon oynadığı baskılı ve bol gollü oyunu ile ön plana çıkıyor. Portekizli teknik adam Jorge Jesus önderliğinde sezona iddialı bir giriş yapan sarı-lacivertliler hem ligde hem de Avrupa arenasında iddiasını sürdürüyor.

FENERBAHÇE EVİNDE ÇOK İYİ

Fenerbahçe bu sezon Kadıköy’de oynadığı göze hoş gelen futbol anlayışı ve gollü maçları ile ön plana çıkıyor. Fenerbahçe bu zamana kadar evinde çıktığı 16 müsabakadan sadece 1 yenilgi ile ayrıldı. Sarı-Lacivertliler 7 galibiyet ve birer kez de beraberlik ve mağlubiyet ile 22 puan topladı.

asdasdasdasd.jpg

GALATASARAY’IN GİDİŞATI SON HAFTALARDA İVME KAZANDI

Son 5 lig maçında alınabilecek 15 puanın 13’ünü alan sarı-kırmızılılar iyi gidişatını sürdürüyor.

Bu sezon deplasmanda çıktığı 9 müsabakadan sadece birini kaybeden Galatasaray, iki kez ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Galatasaray bu maçlarda kalesinde sadece 5 gol görürken 17 gol attı.

SON 10 SEZONUN DERBİ KARNESİ

Son 10 sezonda 24 derbi müsabakası olurken devlerin galibiyet, beraberlik ve mağlubiyet sayılarının 8 ile eşit olması şaşırttı. Oynanan 24 müsabakada yabancı oyuncuların skora daha fazla etki etmesi göze çarpıyor. İki takım arasında geçen sezonun ikinci yarısında Fenerbahçe'nin ev sahipliğinde oynanan derbide 7 sarı kart çıktı.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.