MHP lideri Bahçeli partisinin Meclis toplantısında konuştu

MHP lideri Bahçeli partisinin Meclis toplantısında konuştu

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Bahçeli’nin, Ülkü Ocakları eski Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesi olayına değinip değinmeyeceği merak ediliyordu. Bahçeli sessizliğini sürdürdü.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Bahçeli’nin, Ülkü Ocakları eski Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesi olayına değinip değinmeyeceği merak ediliyordu.

MHP ve Ülkü Ocakları Genel Merkezi'nden Sinan Ateş'in öldürülmesinin ardından hiçbir açıklama yapılmaması dikkat çekmişti.

MHP liderinin, Sinan Ateş olayına neden sessiz kalındığı konusundaki eleştirilere cevap verip vermeyeceği sorusu cevabını buldu. Bahçeli konuşmasında Sinan Ateş olayına yine değinmeyerek, sessizliğini sürdürdü.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin konuşmasındaki ana başlıklar şu şekilde:

--Kurtuluşumuzun fikri kaynağı Türk milliyetçiliğidir. İlhamını ecdadından alarak Devletimizin kuruluş ilkelerini belirleyen lider bellidir. O da Gazi Mustafa Kemal Atatürk'tür. Milli Mücadelenin her safhasında emeği geçen dava arkadaşları ise kahramanlar kuşağıdır.

--Yeminli Türk düşmanlarının nefes borusunu kesmesini bildik. Vicdanını aldırmış, onurunu uçurumdan aşağı atmışlar, vatanı nereden bilecekler.

--EYT sorunu çözülmüş, 2 milyon vatandaşımızın yaş sınırına takılmaksızın sorunları giderilmiştir. Bu mesele gündemden tamamen çıkmış olacaktır. MHP ve Cumhur İttifakı, TBMM'de gereğini gecikmeksizin yapacak, hak sahibine iade edilecektir. Asgari ücret 2022 yılının ocak ayına göre neredeyse yüzde 100 zamla 8 bin 500 liraya çıkarılması, sosyal konut desteği ile toplumsal rahatlamayla birlikte 2023 çok daha güzel olacak.

--Seçim erkene alınır mı: Zamanında olsa da erkene de alınsa biz hazırız. Zillet ittifakında fırtına koparsa bizde yaprak kıpırdamaz. 6'lı masanın arayışları her seferinde duvara çarpmıştır. Kılıçdaroğlu'nun ergenler gibi 'loading' mesajıyla meşgul olması pişkinliktir.

--Cumhurbaşkanı Hükümet sistemiyle her mesele kökünden çözülecektir. Birince 5 yılı başarıyla geçmiş onca zorluğa rağmen Türkiye her alanda başarılıyla parlamıştır.

--Zilletin sonu yoktur çünkü zilletin sonucu yoktur. Kılıçdaroğlu ne yapsa nafiledir. Neyle uğraşırlarsa uğraşsın boşunadır. Türkiye’yi yenemezler.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.