Gülşen Kılınçer'in adaylığı resmen ilan edildi

Gülşen Kılınçer'in adaylığı resmen ilan edildi

Yeniden Refah Partisi, Şişli adayını da açıkladı. Bu isim Gülşen Kılınçer oldu. Peki Gülşen Kılınçer kimdir? Gülşen Kılınçer evli mi, kaç yaşında?

14 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı’nda yer alırken, önümüzdeki yerel seçimler için AK Parti’den yaptığı transferleri aday göstermesiyle dikkatleri üzerine çeken Yeniden Refah Partisi, İstanbul Büyükşehir’in ardından Şişli adayını da açıkladı. Bu isim Gülşen Kılınçer oldu. Peki Gülşen Kılınçer kimdir? Gülşen Kılınçer evli mi, kaç yaşında?

Yeniden Refah Partisi Şişli Belediye Başkan Adayı Gülşen Kılınçer, merak ediliyor. İnsanlar internette Gülşen Kılınçer kimdir, Gülşen Kılınçer evli mi, kaç yaşında sorularının cevaplarını arıyor.

GAZETECİ KÖKENLİ, ASLEN MANİSALI

Fatih Erbakan liderliğindeki Yeniden Refah Partisi'nin Şişli Adayı Gülşen Kılınçer, gazeteci ve reklam pazarlama uzmanıdır. Aslen Manisalı olan Kılınçer, İstanbul doğumlu. 2 çocuklu bir ailenin büyük evladı.

yrp-sisli-adayi.jpg

Siyavuşpaşa Kız Meslek Lisesi’ni birincilikle bitiren Kılınçer, yükseköğrenimini Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nde yaptı. Üniversite eğitiminin ardından gazetecilik yaptı. Milli Gazete’de sırasıyla muhabir, editör ve köşe yazarı olarak çalıştı.

Değişik programlarda moderatörlük yapmak da profesyonel uzmanlık alanları arasında gösteriliyor. Kılınçer kendini anlatırken “1995 yılından beri sektörün içindeyim” diyor.

gulsen-kilincer-kimdir.jpg

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü’nde Görsel İletişim Tasarımı ve Dijital Medya alanında yüksek lisans yapan Gülşen Kılınçer, İstanbul'da Anafikir Reklam Şirketi'nin İcra Kurulu Başkanı.

Kültür Sanat alanında yayınlanmış eserleri var ve kamu Kurumları ile özel sektöre kurumsal kimlik, tanıtım filmleri, projeler, internet ortamında reklam ve mobil pazarlama, dijital sanat ve tasarım gibi pek çok alanda hizmet üretiyor.

Gülşen Kılınçer evli mi? Genç isimle ilgili bu konuda henüz bir bilgi edinilebilmiş değil.

“GÖREV ALINMAZ GERİLİR”

Gülşen Kılınçer, YRP’nin Şişli Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmasının ardından x hesabından videosunu paylaşıp “Görev alınmaz, görev verilir' Milli Görüş geleneği ile...” dedi.

Kaynak:www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.