Derrick Köhn gidecek mi kalacak mı?

Derrick Köhn gidecek mi kalacak mı?

Hannover Sportif Direktörü Marcus Mann, Galatasaray forması giyen Derrick Köhn'ün iyi bir performans gösterdiğini ve gelecek sezon piyasa değerinin daha da artabileceğini söyledi. Bunun ardından Köhn'ün Galatasaray'da akıbeti merak edildi.

Almanya Bundesliga 2 takımlarından Hannover'in sportif direktörü Marcus Mann, Bild'e açıklamalarda bulundu. Mann, Köhn'ün piyasa değerinin artmasının normal olduğunu ve gelecek sezon 25 yaşındaki oyuncunun değerini daha da artırabileceğini söyledi. Bunun ardından Galatasaraylılar Köhn'ün kulüpte kalıp kalmayacağını merak etmeye başladı.

"ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE OYNAYABİLİR"

Marcus Mann yaptığı açıklamada, "Daha yüksek seviyede iyi bir performans sergiliyor, bu da kaçınılmaz olarak piyasa değerindeki artışı beraberinde getiriyor. Köhn önümüzdeki sezon Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi'nde oynayabilir. Bu da piyasa değerinin yine artmasını sağlayacak" ifadelerini kullandı.

BU SEZON NELER YAPTI NELER...

Hannover'dan Galatasaray'a ara transferde imza atan Derrick Köhn, sarı-kırmızılı takımda 6 maçta süre aldı. Süper Lig'de 5, Türkiye Kupası'nda ise 1 maçta göre yapan Köhn 1 gol kaydetti. Köhn, Galatasaray'a transfer olmadan önce Hannover'de bu sezon 21 maçta sahaya çıkmış ve 3 kez ağları havalandırırken 6 asist yapmıştı.

Kaynak:Haber Merkezi/ gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.