Hazal Kaya ile Gezici Ali Atay evleniyor

Hazal Kaya ile Gezici Ali Atay evleniyor

Magazin basını, oyuncu Hazal Kaya ile yine oyuncu olan ve Gezi eylemleriyle gündeme gelen Ali Atay'ın evlilik hazırlığı yaptığını konuşuyor. Ali Atay, Gezi'cilerin arasından paylaştığı bir fotoğrafta zafer işareti yapıyordu.

Gezi kalkışması esnasında bir taraftan devlet kanalı TRT'nin Leyla ile Mecnun dizisinde baş rolde oynarken, diğer taraftan Gezicilere destek vermesiyle bilinen oyuncu Ali Altay, şimdilerde kendisi gibi oyuncu olan Hazal Kaya ile evlilik hazırlığı yapmasıyla gündemde. 

Magazin basınında yer alan haberlere göre, "28 yaşındaki oyuncu Hazal Kaya, 5 yıldır beraberlik yaşadığı Gezici Ali Atay ile yaz ayında nikah masasına oturuyor".

Düğün tarihi henüz netleştirilmedi ama sevgililer, mekan olarak tatil beldesi Cunda, Bozcaada ya da Çeşme üzerinde duruyordu. Karar verildi. Düğünleri Cunda adasında olacak. Çift, tatil yerindeki işletmelerle şimdiden irtibata geçti.

GEZİ EYLEMLERİNDE ÖNE ÇIKAN BİR OYUNCU: ALİ ATAY

gezi-ali.jpgGezi kalkışması döneminde, devlet kanalı TRT ekranlarında yayınlanan Leyla ile Mecnun dizisi yönetmenine varana kadar tam kadro eylemcilere destek vermişti. 

Gezi Parkı göndermesi bile yapılan dizide Mecnun karakterini canlandıran oyuncu Ali Atay, Gezi'cilerin arasından paylaştığı bir fotoğrafta zafer işareti yapıyordu.

Atay'ın bu fotoğrafı "devlet parasıyla devlete isyan" yorumlarına neden olmuştu.

"BOĞAZ'A DA BETON DÖKSÜNLER"

Ziyaret ettiği Gezicilere destek verip, "Boğaz’a da beton döksünler. Oradan yürünüp karşıya geçilebilir böylece. Trafiği de çözersiniz hem…" sözleriyle Hükümet'e göndermede bulunan oyuncu Ali Atay, yine aynı dönem gazetecilere, "Ne bakıyorsunuz lan, o..... çocukları" diye bağırdıktan sonra ard arda ağır küfürler etmişti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.