Hazine ve Maliye Bakanlığı 350 vergi müfettiş yardımcısı alımı yapacak

Hazine ve Maliye Bakanlığı 350 vergi müfettiş yardımcısı alımı yapacak

Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı, 350 adet vergi müfettiş yardımcısı alımı yapacak.

İlan.gov.tr adresinde yayınlanan ilana göre, Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı tarafından giriş sınavı ile 350 adet vergi müfettiş yardımcısı alınacağı duyuruldu. Yazılı ve sözlü sınav olmak üzere iki aşamada gerçekleştirilecek giriş sınavında yazılı sınavda başarılı olmayan adaylar sözlü sınava girmeye hak kazanamayacak.

ÖSYM tarafından düzenlenen (A) grubu kadrolar için 2021 ve 2022 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavının; KPSSP17, KPSSP18, KPSSP22, KPSSP23, KPSSP27, KPSSP28, KPSSP47 ve KPSSP48 puan türlerinin herhangi birinden 80 ve üzeri puan alanlar vergi müfettişi alımına başvuruda bulunabilecek.

Başvurular 6 Şubat 2023 Pazartesi günü saat 08.30’da başlayıp 17 Şubat 2023 Cuma günü saat 17.30’da sona erecektir. Adaylar giriş sınavına Hazine ve Maliye Bakanlığının resmi internet sitesindeki (https://www.hmb.gov.tr) Sınav Başvuru Formunu doldurarak başvuracaklar. Elden veya posta yoluyla yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. 17 Şubat 2023 Cuma günü saat 17.30’a kadar Hazine ve Maliye Bakanlığı Bilgi İşlem Sistemine ulaşmayan başvurular dikkate alınmayacağından; elektronik ortamda meydana gelebilecek aksaklıklardan dolayı adayların başvurularını son güne bırakmamaları gerekmektedir.

Ayrıca adaylar, doldurmuş oldukları Sınav Başvuru Formu’nun bilgisayar çıktısını imzalayarak yazılı sınavın ilk oturumunun başlama saatinden önce sınava girecekleri salonun görevlisine teslim etmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde başvuruları geçersiz sayılarak sınava alınmayacaklardır.

Giriş sınavının yazılı bölümü 18-19 Mart 2023 (Cumartesi ve Pazar Günleri) tarihlerinde Ankara'da sabah ve öğleden sonra olmak üzere toplam dört oturum halinde yapılacaktır.

İlan Sahibi: Hazine ve Maliye Bakanlığı

Son Başvuru Tarihi: 17.02.2023

350 Vergi müfettiş yardımcısı alımına ilişkin ilan detaylarına ulaşmak için TIKLAYIN.

hazineeeeg.jpg

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.