Hezimet sonrası İsmail Yüksek iddiası

Hezimet sonrası İsmail Yüksek iddiası

Türkiye'nin Avusturya'ya 6-1 mağlup olmasının ardından Nihat Kahveci'den İsmail Yüksek iddiası geldi.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesinde Avusturya ile hazırlık maçında karşı karşıya gelen A Milli Takım, büyük bir hezimet yaşadı. Viyana'da oynanan mücadeleyi Avusturya 6-1 gibi net bir skorla kazandı.

Eski futbolcu ve yorumcu Nihat Kahveci, mücadeleyi NutSpor YouTube kanalında değerledirdi. A Milli Takım'ın sahaya çıkacağı kadroyla ilgili konuşan Kahveci, İsmail Yüksek için ayrı bir parantez açtı.

ismail.jpg

"YÜREĞİMİZİ KOYMAMIZ LAZIM"

Kahveci, "Milli takım formasını giydin mi halı sahada da oynasak 6 tane gol yedin mi sıkıntı. EURO 2024'te kritik maç Çekya maçı olacak. Onları kesin yenmemiz lazım.

İyi oynadığında, şampiyonluk sezonunda Buffon diyorduk. Uğurcan şu an 'Buf'. Şu kadroda Mert oynar kalede. 2-1'den sonra dağılınmaz. Portekiz ilk 15 dakikada gol attığında dağılacak mıyız?

İlk 44 dakikadaki Arda'ya hiçbir şey demem yine gözümüzün pasını sildi. Bugün üzerinden o yüksek beklentiyi karşıladı diyemem. Biz yüreğimizi, o amatör ruhu koymadık mı %40'ımız yok. Önce onu koyacağız sonra kalite gelir" ifadelerini kullandı.

"HIRVAT ORTA SAHAYI MAHVETTİ"

Kahveci, "Benim orta saham ki Avrupa Şampiyonası'nda büyük ihtimal o olacak. Hakan Çalhanoğlu'nun yanında İsmail Yüksek oynar. Bugün yine gördük. Orkun da olsun Salih Özcan da olsun bence iyi bir İsmail Yüksek ki ona özellikle orayı kapatma rolü; oyun kuruculuk, ön tarafa dribling, son pası at rolü değil. Kapatma rolünü verdiğinde nasıl o Hırvat orta sahayı mahvetti. İsmail Yüksek orada kesin olmalı, olacak" dedi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.