İsmet TAŞ

İsmet TAŞ

Hıristiyan terörü hızını artırarak devam ediyor!

Hıristiyan terörü hızını artırarak devam ediyor!

Öncelikle bütün yazar arkadaşlarımdan bir ricam var.  Yeni Zelanda’da olan terör eyleminin adını bir kere net koyalım. Sonra ne yazacaksak yazalım.  HİRİSTİYAN TERÖRÜ…  Artık bunu eylem yapanlar bile açık açık ifade ettiğine göre sizlerin susmasına bir anlam veremiyorum.

Hristiyan Batı susuyor, hatta terör demiyor saldırı diyor.  Fransa’daki terör saldırısında ayağa kalkan, “Özgür Dünya!” kılını bile kıpırdatmıyor! Çünkü ölen  “MÜSLÜMAN” 

Mübarek bir günde, Cuma günü Yeni Zelanda’da iki Camiye düzenlenen terör saldırısı sonucunda 49 şehidimiz, onlarca yaralımızı var. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Hristiyan terörünü Allah’ın laneti ile lanetliyorum. Allah’ın gazabı üzerlerine olsun diyorum.

Dünyanın neresinde olursa olsun, bir damla Müslüman kanının dökülmesi bizim yüreğimizi sızlatmıyorsa, içimizde acı hissetmiyorsak, kendimizden birinin şehit olduğunu ve yaralandığını kabul etmiyorsak kimse kusura bakmasın ama öncelikle kendi imanımızı sorgulayalım!

Bakın,  azılı canilerden oluşan Hristiyan Terör Örgütü yayımladıkları manifestolarında ne diyorlar: “ Trump destekçisi misiniz? Sorusuna: "Yenilenen beyaz kimliğin ve ortak amacın bir sembolü olarak evet. Ama bir politikacı ve lider olarak:  Aman tanrım, Hayır!" 

Bu manifestoda bizim ile ilgili olarak ise "Kendi topraklarınızda huzur içinde yaşayabilir ve hiç zarar görmezsiniz. Boğazın doğu kısmında... Ancak eğer Boğaz'ın batısında herhangi bir yerde, Avrupa topraklarında yaşamayı denerseniz, sizi öldüreceğiz ve sizi hamam böceği gibi topraklarımızdan süreceğiz. Konstantinapol için geliyoruz ve oradaki tüm minare ve camileri yok edeceğiz. Aya Sofya'yı minarelerden arındıracağız, Konstantinapol önceden olması gerektiği gibi Hristiyan şehri olacak."

Çok net söylüyoruz! Gelmezseniz namertsiniz! Çanakkale’de atalarımız nasıl dedelerinizin boyunun ölçüsünü almışsa, bizimde sizin boyunuzun ölçüsünü almak, boynumuzun borcu olsun!

Ey üç maymunu oynayan Batı! Hala görmedim, duymadım, bilmiyorum mu diyeceksin? Hala İslam ile terörü yan yana kullanmaya devam mı edeceksiniz? Yoksa, “Hristiyan Terörü ”nü lanetleyip kabul mü edecek misiniz? 

Yanılmayı çok istiyorum ama ben söyleyim! Suskunluğunuz devam edecek. Hristiyan Terörü demeyeceksiniz!  Çünkü bu caniler sizlerden güç alıyor, sizlerin maşası, piyonu. Aksi halde bu kadar pervasız, bu kadar rahat, bu kadar ellerini kollarını sallayarak insanları katledemezler, soy kırıma tabi tutamazlar. Bu alçaklar Müslüman Halkı hedef gözeterek öldürüyorlar. .

Emperyalizmin uşakları unutmasınlar ki şayet gerekli tedbirleri almazlarsa bu caniler geçmişte acı tecrübelerini yaşattıkları katliamların kendilerine döneceğini bilmelidirler. İslam düşmanlığından ve adına İslami Terör dedikleri örgütleri üretmekten vazgeçmedikleri takdirde çok daha fazla acılar yaşanacak ve bunun tek sorumluları kendileri olacaktır. 

Çok basit bir soru! Dünyada ki bütün terör olaylarını, yapılan katliam ve soykırımları inceleyin. Sizce bunların sorumluları kimler? Kimler bu örgütleri finanse etmiş veya destek vermiş? Bir bakın. Karşınıza çıkan tablo bir utanç tablosu olacaktır. Bir şeyi sakın unutmayın! “Öldürme eğilimleri ile yetiştirdiğiniz teröristler, kana doymayacaklar ve birgün mutlaka size dönecektir. Tarih bunun delilleri ile doludur. 

Ve yine unutmayın! Kokuşmuş toplum yapınızda, uyuşturucu, alkol bağımlılığından tutunda intihar ve sosyal patlamalara varıncaya kadar problemli yapınız, kan içici vampirler üretmektedir.

Bize, İslam Ülkelerine, “Terör İhraç” etmezden evvel dönüp bir kendinize bakın bakalım. Övündüğünüz, yere göğe sığındıramadığınız o “Batı Toplumu” ne halde. Uyuşturucu, alkol ve sapıklığın bataklığında yüzdüğünüzün farkında mısınız?. Bu yüzden her yıl binlerce insanınız ölüyor. Siz hala neyin derdindesiniz. İslam düşmanlığı yapmanın, bunu yaygın hale getirmenin, ürettiğiniz terör örgütlerinin eline tutuşturduğunuz bu düşmanlık sizlere pahalıya patlamıyor mu? Bizleri yok edeceğiz derken kendiniz yok olmuyor musunuz? 

Hangi Hristiyon terör örgütünü desteklerseniz destekleyin, hangi adı koyarsanız koyun adları, PKK, YPG, PYD, DEAS,  DHKP-C veya uluslararası diğer terör örgütleri olabilir hepsinin ortak amacı, “Müslüman Kanı Dökmek Değil mi?”

Yeni Zelanda’nın hemen akabinde, Finlandiya Helsinki’de bir Mescide saldırı düzenlenmesi duvarlarına İslam’a hakaret sloganlarının  yazılması tesadüf mü?

Biliyoruz! Bizleri kışkırtmak, oyun üstüne oyun kurmak, daha çok Müslüman Kanı dökmek için bunları tezgâhlıyorsunuz! Sizin oyunlarınıza ve tezgâhlarınıza gelmeyeceğiz. Tek bir Hıristiyan vatandaşının kanının dökülmesine izin vermeyeceğiz. Ama unutmayın uşağınız olan teröristlerden ve onların ağa babaları olan emperyalist batıdan bunun hesabı mutlaka sorulacak!

O çok korktuğunuz AYASOFYANIN İBADETE AÇILMASI günü çok yakındır.

Ve yine sakın unutmayın! Kafanıza kazıyın! Türkiye problemler yaşayabilir. Hatta toplumsal çalkantılar içinde de olabilir. Ama Söz konusu Vatan, Bayrak, Millet, Devlet ve Yüce Dinimiz olunca size daha çok Çanakkale’ler, Sakarya’lar, Dumlupınarlar ve 15 Temmuzlar yaşatırız! 

Çünkü biz şehit olmayı en yüce bir mertebe bilir koşarak gideriz.  Tek kurtuluşun İSLAM olduğuna inanırız. Toplumumuzu sürekli İslam Harcı ile yoğururuz. 

Fazıl Hüsnü Dağlarca Çanakkale’yi ne güzel anlatmış;

“Çanakkale, 

Çağlar Üzere Destanların Özüdür

Çanakkale Yeni Türkiye’nin Ön Sözüdür. “

Cevat Çobanlı Paşa’dan, Gazi Mustafa Kemal Paşa’ya, 1600 Türk Komutanını, 253 bin Çanakkale Şehidinin ve Bedir’den Yeni Zelanda’ya, tüm şehitlerimizin ruhları şad, mekânları cennet olsun. 

ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR