Hull City’e kardeş geliyor: Acun Ilıcalı yeni takımını duyurdu

Hull City’e kardeş geliyor: Acun Ilıcalı yeni takımını duyurdu

Türkiye’deki başarılı televizyon programların ardından Avrupa ve dünyaya açılan Acun Ilıcalı, 2022 yılında aldığı Hull City projesinin ardından bu kez de Avrupa’dan bir takım alıyor. Hedefinin Avrupa kupaları olduğuna değinen Ilıcalı takımını açıkladı.

2022'de İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'yi satın alan Acun Ilıcalı'nın bir süredir yeni bir takımı daha satın alacağı konuşuluyordu. Geçen hafta ortaya atılan 'Maribor' iddiası gerçekleşmek için bekliyor. Sloven basınına konuşan Ilıcalı, "Slovenya'daki hangi kulübün bizim için en uygun olduğunu araştırdıktan sonra bu kulübün Maribor olduğuna karar verdik. Geçen hafta Maribor'daydım. Şehri ve stadyumu çok beğendim. Kulübü yöneten insanları da çok sevdim" dedi.

acun-ilicali-3.jpg

“DOĞRU PROJE OLDUĞUNA KARARLIYIZ”

Sloven basınından Sportklub'a düşüncelerini aktaran Acun Ilıcalı, "Diğer kulüplere de saygı duyuyorum, Mura çok başarılı, Olimpija Avrupa'da da büyük bir isim ama Maribor da öyle. İki ay boyunca araştırdık ve düşündük ama sonunda bir karar verilmesi gerekiyor.

acun-ilcali-2.jpg

Şimdi ise takım ve ben bu projenin harika taraftarlarla, harika insanlarla ve harika bir şehirle doğru proje olduğu konusunda kararlıyız" ifadelerini kullandı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.