İkinci sezonu merakla bekleniyor: Prens dizisinin kadrosuna yeni isim!

İkinci sezonu merakla bekleniyor: Prens dizisinin kadrosuna yeni isim!

Giray Altınok'un başrolünde olduğu, GAIN platformunda yayınlanan 'Prens' dizisinin, ikinci sezon hazırlıkları sürüyor. Seyircileri tarafından merakla beklenen dizinini ikinci sezonuna bakın hangi ünlü isim dahil oldu...

Kerem Özdoğan ve Giray Altınok'un yazdığı, başrolünü ise Giray Altınok'un üstlendiği dizi 'Prens'in ikinci sezon hazırlıkları sürüyor. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, sevilen dizinin ikinci sezonuna yeni bir isim dahil oldu.

Blutv platformu üzerinden yayınlanan 'Prens' dizisi için oyuncu görüşmeleri devam ediyor. Prens dizisinin ikinci sezonuna Engin Benli de katıldı. Ünlü oyuncu, merakla beklenen dizide Kral Olaf rolünü canlandıracak.

702-x-351-piksel-1.jpg

Öte yandan yine dizinin ikinci sezonunda öne çıkacak yeni karakterlerden biri "Caren" olacak. "Caren" başarılı oyuncu Zeynep Tuğçe Bayat tarafından canlandırılacak.

ALTINOK'UN PAYLAŞIMINA BEĞENİ YAĞDI

Dizinin başrol oyuncusu ve senaristi Giray Altınok, sosyal medya hesabından dizinin ikinci sezonuna dair ayrıntılar paylaştı.

Senaryoya ait bir fotoğraf paylaşan Altınok'un paylaşımından anlaşıldığı üzere 2. sezonun 1. bölümünün adı "Küçük Oyunlar Büyük Düşler" olacak.

Yayınlanan ilk sezonuyla çok sevilen dizinin ikinci sezonu da seyircisi tarafından merakla bekleniyor.

Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.