İlhan Cavcav vefatının 7. yılında kabri başında anıldı

İlhan Cavcav vefatının 7. yılında kabri başında anıldı

Ankara’nın köklü takımı Gençlerbirliği’nin uzun yıllar başkanlığını yapan İlhan Cavcav, vefatının 7. Senesinde kabri başında anıldı.

Ankara’nın asırlık camiası Gençlerbirliği’ne 37 yıl başkanlık yapan İlhan Cavcav, 22 Ocak 2017 tarihinde vefat etmişti. Bugün vefatının 7. Yıl dönümünde Cebeci Asri Mezarlığı’nda yapılan törenle anıldı. Törende dualar edildi Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı. Cebeci Asri Mezarlığı’nda yapılan anma törenine, Gençlerbirliği yönetim kurulu üyeleri, divan kurulu üyeleri, A Takım teknik direktörü, eski futbolcular, altyapı oyuncuları ve kulüp personeli katıldı. Aynı mezarlıkta bulunan, Gençlerbirliği’nin eski başkanlarından Hasan Şengel'in kabri başında da dua edildi. Gençlerbirliği İdari İşlerden Sorumlu Asbaşkan Mehmet Soylu gündeme dair açıklamalarda bulundu. Cebeci Asri Mezarlığı’ndaki anma töreni, merhum İlhan Cavcav’ın mezarı başında okunan Kur’an-ı Kerim ve dualarla son buldu.

haber-ic2.jpg

ASBAŞKAN MEHMET SOYLU’NUN AÇIKLAMALARI

Gençlerbirliği İdari İşlerden Sorumlu Asbaşkan Mehmet Soylu anma töreninde açıklamalarda bulundu. Mehmet Soylu ’Gençlerbirliği camiası olarak efsanevi Başkanımız İlhan Cavcav’ı vefatının 7. yılında anmak için toplandık. Aynı zamanda geçtiğimiz Kasım ayında kaybettiğimiz bir diğer efsane Başkanımız Hasan Şengel’i de kabri başında andık. Tekrardan değerli başkanlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz.’’ ifadelerini kullandı.

haber-ic-1.jpg

"İÇİMİZDEN BİRİNİ BAŞKAN SEÇECEĞİZ’’

Gençlerbirliği İdari İşlerden Sorumlu Asbaşkan Mehmet Soylu yapmış olduğu açıklamada, Niyazi Akdaş’ın istifasını da değerlendirdi. “Başkanımız, yönetim kuruluna istifasını daha önceden iletmişti. Ancak takımımızın hem ligde hem de kupada önemli maçlara çıkacak olmasından dolayı istifayı tekrar düşünmesini istedik. Ama başkanımız bu konuda kararlı oldu. Hafta içinde yönetim kurulu toplantısı yapacağız. Takımımızın sonuna kadar yanındayız. Sezon sonuna kadar takımımızı götüreceğiz ve içimizden birini başkan seçeceğiz. Çeşitli toplantılarımızı ve görüşmelerimizi yapacağız. Gerek belediye başkanımızla gerek şehrin büyükleriyle. Bunlarla ilgili randevu taleplerinde bulunduk. Süreç önümüzdeki hafta netleşecek.” Dedi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.